Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

Γρήγορη και εύκολη

αυτοκίνητο τιμές ενοικίασης σύγκριση

Καλύτερη τιμή

Γρήγορη και εύκολη

Προμηθευτός

πλήρη περίσσεια ασφάλιση

Ελεύθερος

ακύρωσης ή τροποποίησης

Γρήγορα

οδική βοήθεια

Καυτές προσφορές

Μην χάσετε αυτές τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων προσφορές για το επόμενο ταξίδι σας

Δημοφιλείς προορισμοί

Ξεκινήστε τον προγραμματισμό των ταξιδιών σας εδώ. Νοικιάστε αυτοκίνητο για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε όλο τον κόσμο!

Η καλύτερη ενοικίαση αυτοκινήτου

Ελέγξτε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, σε όλο τον κόσμο, και για νέους οδηγούς.

Μόνο οι καλύτερες προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων!

Μόνο οι καλύτερες προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων!

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προσφορές από τους πιο δημοφιλείς και αξιόπιστους ενοικιαστές αυτοκινήτων σε ένα μέρος, για την ευκολία σας.

Βρείτε την πιο κατάλληλη συμφωνία ενοικίασης αυτοκινήτου για το επόμενο ταξίδι σας, μέσα από μια τεράστια ποικιλία οχημάτων.

Γρήγορη αναζήτηση

Η νέα μας εύχρηστη φόρμα αναζήτησης θα σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο αυτοκίνητο. Μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τα στοιχεία αναζήτησης και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα των αυτοκινήτων προς ενοικίαση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας..

Κλείστε εύκολα

Μόλις βρείτε το ιδανικό σας αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε κράτηση γρήγορα, ακολουθώντας μερικά απλά και διαισθητικά βήματα. Κατά μέσο όρο, χρειάζονται έως και 3 λεπτά για να ολοκληρώσουν οι πελάτες μας όλη τη διαδικασία κράτησης.

Εξοικονομήσετε χρήματα

Χάρη στις αποκλειστικές συμφωνίες μας με τους προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων online. Μπορείτε πάντα να βρείτε ειδικές προσφορές και εκπτώσεις με το 14CARS.com.

Best online car rental service worldwide

Η καλύτερη υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο

Επιλέξτε τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων σας μεταξύ των καλύτερων προσφορών από τους πιο αξιόπιστους παγκόσμιους παρόχους.

53 000

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων

990

προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

1 million

ευχαριστημένοι πελάτες

0.5 million

κριτικές πελατών

Car Rental with 14CARS.com

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων με το 14CARS.com

Το 14CARS.com δημιουργήθηκε για να κάνει την online διαδικασία ενοικίασης αυτοκινήτων όσο το δυνατό πιο εύκολη. Θα έχετε την πιο απλή online υπηρεσία σύγκρισης και κρατήσεων αυτοκινήτων προς ενοικίαση σε περίπου 60.000 τοποθεσίες, σε περισσότερες από 180 χώρες, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα νησιά του κόσμου.

Συνεργαζόμαστε με τους μεγάλους γνωστούς διεθνείς προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων αλλά και με μικρές τοπικές επιχειρήσεις για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές σε οποιαδήποτε κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων, σε οποιαδήποτε τοποθεσία σε όλο τον κόσμο. Στο 14CARS.com, μπορείτε να νοικιάσετε οικονομικά και πολυτελή αυτοκίνητα, minivans και μεταφορικά, SUV και οχήματα sport, αυτοκίνητα με χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.

Μπορείτε επίσης να βρείτε προσφορές με δωρεάν επιπλέον οδηγό, απεριόριστα χιλιόμετρα, παιδικό κάθισμα, χειμερινά ελαστικά, δωρεάν συσκευή GPS κ.λπ. Η εξυπηρέτηση πελατών μας είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει με τις διαδικασίες αναζήτησης και κράτησης. Μπορείτε να βρείτε τη χαμηλότερη τιμή σε ένα αυτοκίνητο που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!