Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

THRIFTY διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo [DME]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις THRIFTY στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo. Δείτε αυτές τις προσφορές στο DME αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Οικονομικό

Hyundai Solaris

avis
M
5
5
2
Hyundai Solaris

από

$26.42 ανά μέρα

Οικονομικό

Hyundai Solaris أو ما شابه

avis
M
5
5
2
Hyundai Solaris أو ما شابه

από

$39.80 ανά μέρα

Κανονικό

Skoda Octavia

rent motors
A
5
4
4
Skoda Octavia

από

$34.65 ανά μέρα

Κανονικό

Hyundai Sonata أو ما شابه

avis
A
5
4
4
Hyundai Sonata أو ما شابه

από

$83.31 ανά μέρα

SUV

Hyundai Creta

rent motors
A
5
5
3
Hyundai Creta

από

$46.71 ανά μέρα

SUV

Mercedes GL

avis
A
5
5
6
Mercedes GL

από

$222.08 ανά μέρα

Μικρό

Skoda Rapid

europcar
M
5
5
3
Skoda Rapid

από

$47.25 ανά μέρα

Μικρό

Renault Arkana أو ما شابه

avis
A
5
5
3
Renault Arkana أو ما شابه

από

$74.20 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Ford Focus Estate

sixt
A
5
5
4
Ford Focus Estate

από

$51.34 ανά μέρα

Μεγάλο

Toyota Camry

rent motors
A
5
4
4
Toyota Camry

από

$62.08 ανά μέρα

Μεγάλο

Mercedes C Class أو ما شابه

rent motors
A
5
4
3
Mercedes C Class أو ما شابه

από

$90.48 ανά μέρα

Μίνι βαν

Hyundai H1

rent motors
A
8
5
3
Hyundai H1

από

$92.82 ανά μέρα

Μίνι βαν

Volkswagen Caravelle

sixt
A
8
5
3
Volkswagen Caravelle

από

$116.93 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Mercedes E Class

avis
A
5
4
4
Mercedes E Class

από

$93.76 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Audi A6

europcar
A
5
4
4
Audi A6

από

$141.91 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

BMW X7

avis
A
7
5
2
BMW X7

από

$222.08 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη THRIFTY στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η THRIFTY στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo [DME].

Thrifty

Ονομα εταιρείας:

Thrifty

Διεύθυνση:

Moscow - Domodedovo Airport, Moscow, Moskovskaya oblast, Russia, MOscow, 142015

Τηλέφωνο:

+7- 495788-68-8

THRIFTY τοποθεσίες δίπλα στο DME αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Κοντινές περιοχές ενοικίασης αυτοκινήτων σε αεροδρόμια

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo [DME]

Εναλλακτικά με τη THRIFTY, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo [DME]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Avis Europe Franchise

Avis 25 reviews

7.8 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo [DME], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη AVIS και EUROPCAR. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη και AVIS στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo . Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη και SIXT. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη AVIS. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο THRIFTY Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η THRIFTY στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo DME παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Economy, Standard, Suv, Compact, Estate, Fullsize, Van, Luxury, 7-seater,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη THRIFTY Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Hyundai Solaris, και Hyundai Solaris أو ما شابه , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Skoda Rapid, και Renault Arkana أو ما شابه . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο THRIFTY Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo, μπορείτε να παραλάβετε το Skoda Octavia, και Hyundai Sonata أو ما شابه .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων THRIFTY Μεγάλο στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Toyota Camry, και Mercedes C Class أو ما شابه .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο THRIFTY Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Hyundai Creta, και Mercedes GL .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη THRIFTY Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Mercedes E Class, και Audi A6 .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο THRIFTY Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo, μπορείτε να νοικιάσετε το και BMW X7 .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας THRIFTY Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η THRIFTY παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη THRIFTY είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το THRIFTY στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo. Η THRIFTY διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη THRIFTY στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo.

FAQ - THRIFTY ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου THRIFTY.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη THRIFTY στο αεροδρόμιο DME;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo είναι Hyundai Solaris. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $26.42 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο DME ποικίλουν από $2.33 έως $2.69.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου THRIFTY με χρεωστική κάρτα στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η THRIFTY δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo [DME];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων THRIFTY.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Μόσχα - Αεροδρόμιο Domodedovo ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη THRIFTY πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!