Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

THRIFTY διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο [LED]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις THRIFTY στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο LED αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Οικονομικό

Volkswagen Polo

rent motors
A
5
5
2
Volkswagen Polo

από

$27.84 ανά μέρα

Οικονομικό

Hyundai Creta

avis
A
5
5
2
Hyundai Creta

από

$36.98 ανά μέρα

Μικρό

Renault Arkana

avis
A
5
5
3
Renault Arkana

από

$44.41 ανά μέρα

Κανονικό

Hyundai Elantra

sixt
M
5
5
4
Hyundai Elantra

από

$45.76 ανά μέρα

Κανονικό

Kia Optima

europcar
A
5
4
4
Kia Optima

από

$70.96 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Ford Focus Estate

sixt
A
5
5
4
Ford Focus Estate

από

$52.35 ανά μέρα

SUV

Hyundai Tucson

rent motors
A
5
5
4
Hyundai Tucson

από

$60.93 ανά μέρα

SUV

Volkswagen Touareg

avis
A
5
5
4
Volkswagen Touareg

από

$89.96 ανά μέρα

Μεγάλο

BMW 3 Series

sixt
A
5
4
4
BMW 3 Series

από

$76.72 ανά μέρα

Μίνι βαν

Volkswagen Caravelle

avis
A
8
5
3
Volkswagen Caravelle

από

$78.96 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Mercedes E Class

rent motors
A
5
4
4
Mercedes E Class

από

$83.89 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη THRIFTY στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η THRIFTY στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο [LED].

Thrifty

Ονομα εταιρείας:

Thrifty

Διεύθυνση:

Pulkovo- Airport, St. Petersburg, 196210

Τηλέφωνο:

(+7 812) 438-08-48

THRIFTY τοποθεσίες δίπλα στο LED αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Αεροδρόμιο THRIFTY Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η THRIFTY στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο LED παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Economy, Compact, Standard, Estate, Suv, Fullsize, Van, Luxury,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη THRIFTY Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Volkswagen Polo, και Hyundai Creta , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε και Renault Arkana . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο THRIFTY Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Hyundai Elantra, και Kia Optima .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων THRIFTY Μεγάλο στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: και BMW 3 Series .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο THRIFTY Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Hyundai Tucson, και Volkswagen Touareg .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη THRIFTY Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: και Mercedes E Class .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας THRIFTY Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η THRIFTY παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη THRIFTY είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το THRIFTY στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο. Η THRIFTY διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη THRIFTY στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο.

FAQ - THRIFTY ενοικίαση αυτοκινήτου στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου THRIFTY.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη THRIFTY στο αεροδρόμιο LED;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο είναι Volkswagen Polo. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $27.84 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο LED ποικίλουν από $2.39 έως $2.69.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου THRIFTY με χρεωστική κάρτα στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η THRIFTY δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο [LED];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων THRIFTY.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Αγία Πετρούπολη - Πούλκοβο - Αεροδρόμιο ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη THRIFTY πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!