Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

HERTZ διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Μιλγουόκι []

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις HERTZ στο Μιλγουόκι. Δείτε αυτές τις προσφορές στο αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Οικονομικό

Chevrolet Spark

hertz
A
5
4
2
Chevrolet Spark

από

$30.83 ανά μέρα

Μικρό

Nissan Versa

hertz
A
5
4
3
Nissan Versa

από

$30.83 ανά μέρα

Κανονικό

Volkswagen Jetta

hertz
A
5
4
4
Volkswagen Jetta

από

$36.19 ανά μέρα

SUV

Jeep Compass

hertz
A
5
5
3
Jeep Compass

από

$45.65 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Chrysler 300

hertz
A
5
4
5
Chrysler 300

από

$75.46 ανά μέρα

Μεγάλο

Chevrolet Impala

hertz
A
5
4
4
Chevrolet Impala

από

$480.59 ανά μέρα

Οικονομικό

Toyota Yaris

ace
A
5
3
2
Toyota Yaris

από

$27.00 ανά μέρα

Οικονομικό

Ford Fiesta

budget
A
5
3
2
Ford Fiesta

από

$28.13 ανά μέρα

Μικρό

Ford Focus

budget
A
5
5
3
Ford Focus

από

$28.13 ανά μέρα

Κανονικό

Toyota Corolla

ace
A
5
4
4
Toyota Corolla

από

$28.69 ανά μέρα

Κανονικό

Dodge Avenger

budget
A
5
4
4
Dodge Avenger

από

$35.11 ανά μέρα

Μεγάλο

Ford Fusion

budget
A
5
4
4
Ford Fusion

από

$33.00 ανά μέρα

SUV

Ford Escape

budget
A
5
5
3
Ford Escape

από

$41.60 ανά μέρα

SUV

Ford Expedition EL

ace
A
7
5
3
Ford Expedition EL

από

$101.27 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Nissan Maxima

ace
A
5
4
3
Nissan Maxima

από

$57.89 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Lincoln MKS

budget
A
5
4
5
Lincoln MKS

από

$68.70 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Dodge Grand Caravan

ace
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

από

$84.39 ανά μέρα

Μίνι βαν

Ford Transit

budget
A
12
4
6
Ford Transit

από

$114.95 ανά μέρα

Μίνι βαν

Chevrolet Express

ace
A
15
4
4
Chevrolet Express

από

$310.72 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη HERTZ στο Μιλγουόκι WI

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η HERTZ στο Μιλγουόκι [].

Hertz Car Hire

Ονομα εταιρείας:

Hertz Car Hire

Διεύθυνση:

804 North 4th St., Milwaukee, 532030000, WI

Τηλέφωνο:

4142728787

Μπόνους

  • - Νέοι οδηγού
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

HERTZ τοποθεσίες δίπλα στο αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Μιλγουόκι. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Κοντινές περιοχές ενοικίασης αυτοκινήτων σε αεροδρόμια

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Μιλγουόκι []

Εναλλακτικά με τη HERTZ, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Μιλγουόκι []. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

ACE

ACE 34 reviews

4.2 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Μιλγουόκι [], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη ACE και BUDGET. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Μιλγουόκι.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη ACE και BUDGET στο Μιλγουόκι WI. Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Μιλγουόκι [], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη BUDGET. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Μιλγουόκι.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Μιλγουόκι, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη BUDGET και ACE. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Μιλγουόκι, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη ACE. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, αυτοκίνητα στο Μιλγουόκι που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο HERTZ Μιλγουόκι WI Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η HERTZ στο Μιλγουόκι παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Economy, Compact, Standard, Suv, Luxury, Fullsize, 7-seater, Van,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη HERTZ Μιλγουόκι, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Chevrolet Spark, Toyota Yaris, και Ford Fiesta , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Nissan Versa, και Ford Focus . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο HERTZ Μιλγουόκι, μπορείτε να παραλάβετε το Volkswagen Jetta, Toyota Corolla, και Dodge Avenger .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων HERTZ Μεγάλο στο Μιλγουόκι περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Chevrolet Impala, και Ford Fusion .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο HERTZ Μιλγουόκι, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Jeep Compass, Ford Escape, και Ford Expedition EL .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη HERTZ Μιλγουόκι αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Chrysler 300, Nissan Maxima, και Lincoln MKS .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο HERTZ Μιλγουόκι, μπορείτε να νοικιάσετε το και Dodge Grand Caravan .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας HERTZ Μιλγουόκι σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η HERTZ παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη HERTZ στο Μιλγουόκι για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Μιλγουόκι, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη HERTZ είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη HERTZ στο Μιλγουόκι για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το HERTZ στο Μιλγουόκι. Η HERTZ διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη HERTZ στο Μιλγουόκι.

FAQ - HERTZ ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μιλγουόκι

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη HERTZ στο Μιλγουόκι WI;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου HERTZ.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη HERTZ στο αεροδρόμιο ;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη HERTZ στο Μιλγουόκι είναι Chevrolet Spark. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $30.83 ανά ημέρα.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης HERTZ στο Μιλγουόκι [];

Το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Μιλγουόκι από τη HERTZ σήμερα είναι CHEVROLET SPARK. Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα είναι $30.83 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο συχνά ταξινομημένη κατηγορία αυτοκινήτων από το HERTZ στο Μιλγουόκι [];

Η πιο συχνά νοικιασμένη κατηγορία αυτοκινήτων από τη HERTZ στο αεροδρόμιο είναι . Το φθηνότερο όχημα από τη HERTZ είναι . Η τιμή του ξεκινάει από $30.83 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Μιλγουόκι;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο ποικίλουν από $2.39 έως $2.92.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου HERTZ με χρεωστική κάρτα στο Μιλγουόκι;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η HERTZ δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Μιλγουόκι [];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων HERTZ.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Μιλγουόκι WI;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη HERTZ πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!