Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Със 7 седалки е наличен на Бругес Остенд, Летище [OST]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Със 7 седалки на Бругес Остенд, Летище и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Със 7 седалки, които са налични на летище OST .

Икономичен

Volkswagen Polo

avis
M
5
3
2
Volkswagen Polo

от

$144.56 на ден

Мини

Volkswagen Up

avis
M
4
3
2
Volkswagen Up

от

$148.31 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

avis
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$173.34 на ден

Комби

Renault Megane Estate

avis
M
5
5
5
Renault Megane Estate

от

$199.64 на ден

Информация за класове на коли под наем Със 7 седалки на Бругес Остенд, Летище

Името на този клас коли под наем говори само по себе си, те имат 7 седалки, за разлика от по-малките автомобили с 5 седалки. Тези допълнителни 2 седалки позволяват не само пътуване на по-голяма група от хора, но и осигуряват допълнително място за багаж и лични принадлежности. Поради това колите със 7 седалки често се избират за семейни ваканции или пътувания на големи групи.

Понякога е по-добра идея да наемете една кола с допълнително свободно място вместо да наемате 2 отделни автомобила, за да съберат голяма група хора. Ако мястото е един от топ приоритетите Ви, докато избирате кола под наем, свръхголемият клас коли под наем може да бъде отлично решение за Вас.

Коли под наем Със 7 седалки на летище OST

Колите под наем Със 7 седалки на Бругес Остенд, Летище биват следните модели: подобни автомобили под наем на Със 7 седалки.

Обекти на коли под наем Със 7 седалки близо до Бругес Остенд, Летище

Не забравяйте да проверите сделките за коли под наем в обекти на място и извън летища, както и в близост до Бругес Остенд, Летище. Цените и наличността на колите обикновено са различни. Уверете сте, че сте направили най-добрия избор.

В близост центъра на места за коли под наем

Често задавани въпроси - Коли под наем Със 7 седалки на Бругес Остенд, Летище

Как да резервирате кола под наем Със 7 седалки на Бругес Остенд, Летище?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Със 7 седалки на летище OST?

Най-евтината кола под наем Със 7 седалки на Бругес Остенд, Летище е Volkswagen Polo от avis. Настоящата приложима цена е $144.56 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Със 7 седалки на Бругес Остенд, Летище?

Цените за бензин близо до летище OST варират от $5.64 до $6.93.

мини 4.5 l/100km 51 US mpg
икономичен 5.1 l/100km 46 US mpg
компактен 5.3 l/100km 44 US mpg
компактен 7.0 l/100km 33 US mpg
стандартен 7.0 l/100km 33 US mpg
в пълен размер 7.4 l/100km 31 US mpg
със 7 седалки 7.4 l/100km 31 US mpg
премиум 9.1 l/100km 25 US mpg
миниван 7.8-11.6 l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6 l/100km 27 US mpg
ван 11.6 l/100km 20 US mpg
екзотичен/спортен 10.6 l/100km 22 US mpg
кабриолет 5-9 l/100km 26-47 US mpg

Така че може да имате разход около 12.25$, за да шофирате Със 7 седалки кола 100 км. Шофиране от 100 американски мили в автомобил Със 7 седалки ще Ви струва приблизително 19.75$.

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Със 7 седалки на Бругес Остенд, Летище?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Със 7 седалки на Бругес Остенд, Летище?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Със 7 седалки на Бругес Остенд, Летище. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Бругес Остенд, Летище се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Със 7 седалки за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Със 7 седалки за една посока на Бругес Остенд, Летище. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!