Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Натал - Международно Летище [NAT]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Натал - Международно Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Volkswagen Gol

foco aluguel de carros
M
5
3
2
Volkswagen Gol

от

$13.84 на ден

Икономичен

Nissan March

alamo
M
5
5
2
Nissan March

от

$17.87 на ден

Мини

Ford Ka

foco aluguel de carros
M
4
5
1
Ford Ka

от

$14.07 на ден

Компактен

Fiat Siena

foco aluguel de carros
M
5
5
3
Fiat Siena

от

$16.23 на ден

Стандартен

Ford Ka Sedan

foco aluguel de carros
M
5
4
4
Ford Ka Sedan

от

$16.45 на ден

Стандартен

Nissan Sentra

localiza
A
5
4
5
Nissan Sentra

от

$31.08 на ден

SUV

Volkswagen Saveiro Pickup

localiza
M
2
2
0
Volkswagen Saveiro Pickup

от

$19.19 на ден

SUV

Ford Ranger Double Cab

localiza
M
4
4
0
Ford Ranger Double Cab

от

$67.34 на ден

Със 7 седалки

Chevrolet Spin

localiza
A
7
5
1
Chevrolet Spin

от

$28.70 на ден

В пълен размер

Audi A3

localiza
A
5
4
4
Audi A3

от

$42.88 на ден

Информация за HERTZ на Натал - Международно Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Натал - Международно Летище [NAT].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Aeroporto Internacional Augusto Severo, s/n, Parnamirim – Natal – RN, Natal, 59150-090

Телефон:

(84)3087-1428

Най-добри фирми за коли под наем на Натал - Международно Летище [NAT]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Натал - Международно Летище [NAT]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

LOCALIZA

LOCALIZA 110 reviews

8.1 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 34 reviews

7.7 / 10

Unidas

Unidas 16 reviews

7.2 / 10

MOVIDA

MOVIDA 11 reviews

6.3 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Натал - Международно Летище [NAT], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Натал - Международно Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от и LOCALIZA на Натал - Международно Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за LOCALIZA кола под наем на Натал - Международно Летище [NAT], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Натал - Международно Летище.

HERTZ Натал - Международно Летище Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Натал - Международно Летище NAT предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Compact , Standard , Suv , 7-seater , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Натал - Международно Летище, подгответе се да вземете Volkswagen Gol, и Nissan March или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Fiat Siena или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Натал - Международно Летище, можете да вземете Ford Ka Sedan, и Nissan Sentra .

HERTZ клас коли под наем в пълен размер на Натал - Международно Летище включва следните модели на коли под наем: и Audi A3 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Натал - Международно Летище, ще получите една от следните коли: Volkswagen Saveiro Pickup, и Ford Ranger Double Cab .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Натал - Международно Летище, можете да наемете и Chevrolet Spin .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Натал - Международно Летище според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Натал - Международно Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Натал - Международно Летище, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Натал - Международно Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Натал - Международно Летище.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Натал - Международно Летище.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Натал - Международно Летище

Как да наема кола от HERTZ на Натал - Международно Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище NAT?

Най-евтината кола от HERTZ на Натал - Международно Летище е Volkswagen Gol. Съответната настояща цена е $13.84 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Натал - Международно Летище?

Цените на бензин близо до летище NAT варират от $3.82 до $4.41.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Натал - Международно Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Натал - Международно Летище [NAT]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Натал - Международно Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!