Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Сао Пауло Гуарулхос, Летище [GRU]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Сао Пауло Гуарулхос, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Fiat Novo Uno

movida
M
5
3
2
Fiat Novo Uno

от

$11.69 на ден

Икономичен

Nissan March

alamo
M
5
5
2
Nissan March

от

$20.20 на ден

Компактен

Chevrolet Prisma

movida
M
5
3
3
Chevrolet Prisma

от

$12.17 на ден

Компактен

Citroen C4 Cactus

localiza
A
5
5
3
Citroen C4 Cactus

от

$53.93 на ден

SUV

Dacia Duster

movida
A
5
5
3
Dacia Duster

от

$15.51 на ден

SUV

Jeep Compass

alamo
A
5
5
3
Jeep Compass

от

$66.86 на ден

Мини

Ford Ka

foco aluguel de carros
M
4
5
1
Ford Ka

от

$16.62 на ден

Със 7 седалки

Chevrolet Spin

foco aluguel de carros
M
7
5
2
Chevrolet Spin

от

$22.35 на ден

Стандартен

Ford Ka Sedan

localiza
M
5
4
4
Ford Ka Sedan

от

$27.96 на ден

Стандартен

BMW 3 Series

localiza
A
5
5
4
BMW 3 Series

от

$122.17 на ден

Миниван

Fiat Fiorino

movida
M
3
4
0
Fiat Fiorino

от

$39.34 на ден

Луксозен

Mercedes C180

movida
A
5
4
3
Mercedes C180

от

$60.92 на ден

В пълен размер

Audi A3

localiza
A
5
4
4
Audi A3

от

$75.85 на ден

Информация за AVIS на Сао Пауло Гуарулхос, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Сао Пауло Гуарулхос, Летище [GRU].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Rodovia Helio Smidt, S/N Terminal 2, Sao Paulo, 07141-970

Телефон:

(55) 11-98873-2267

Обекти на AVIS близо до летище GRU

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Сао Пауло Гуарулхос, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Сао Пауло Гуарулхос, Летище [GRU]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Сао Пауло Гуарулхос, Летище [GRU]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

LOCALIZA

LOCALIZA 14 reviews

8.7 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 39 reviews

7.4 / 10

Unidas

Unidas 17 reviews

7.1 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 6 reviews

6.5 / 10

MOVIDA

MOVIDA 11 reviews

6.3 / 10

Hertz Corporate

Hertz 6 reviews

4.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Сао Пауло Гуарулхос, Летище [GRU], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от MOVIDA и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Сао Пауло Гуарулхос, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от LOCALIZA на Сао Пауло Гуарулхос, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за MOVIDA кола под наем на Сао Пауло Гуарулхос, Летище [GRU], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Сао Пауло Гуарулхос, Летище.

Ако търсите голяма кола на Сао Пауло Гуарулхос, Летище, трябва да обмислите сделките от MOVIDA. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Сао Пауло Гуарулхос, Летище, трябва да разгледате офертите от MOVIDA. Те представляват достатъчно Луксозен, на Сао Пауло Гуарулхос, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

AVIS Сао Пауло Гуарулхос, Летище Преглед на парк коли под наем

AVIS на Сао Пауло Гуарулхос, Летище GRU предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Suv , Mini , 7-seater , Standard , Van , Luxury , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Сао Пауло Гуарулхос, Летище, подгответе се да вземете Fiat Novo Uno, и Nissan March или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Chevrolet Prisma, и Citroen C4 Cactus или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Сао Пауло Гуарулхос, Летище, можете да вземете Ford Ka Sedan, и BMW 3 Series .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Сао Пауло Гуарулхос, Летище включва следните модели на коли под наем: и Audi A3 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Сао Пауло Гуарулхос, Летище, ще получите една от следните коли: Dacia Duster, и Jeep Compass .

Премиум клас коли под наем, осигурен от AVIS Сао Пауло Гуарулхос, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes C180 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от AVIS Сао Пауло Гуарулхос, Летище, можете да наемете и Chevrolet Spin .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Сао Пауло Гуарулхос, Летище според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Сао Пауло Гуарулхос, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Сао Пауло Гуарулхос, Летище, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Сао Пауло Гуарулхос, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Сао Пауло Гуарулхос, Летище.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Сао Пауло Гуарулхос, Летище.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Сао Пауло Гуарулхос, Летище

Как да наема кола от AVIS на Сао Пауло Гуарулхос, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище GRU?

Най-евтината кола от AVIS на Сао Пауло Гуарулхос, Летище е Fiat Novo Uno. Съответната настояща цена е $11.69 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Сао Пауло Гуарулхос, Летище?

Цените на бензин близо до летище GRU варират от $3.48 до $4.16.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Сао Пауло Гуарулхос, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Сао Пауло Гуарулхос, Летище [GRU]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Сао Пауло Гуарулхос, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!