Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем ACE налични на Кингстън, Летище [YGK]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на ACE на Кингстън, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Kia Rio

enterprise
A
4
3
1
Kia Rio

от

$25.85 на ден

Икономичен

Hyundai Accent

europcar
A
5
4
2
Hyundai Accent

от

$39.44 на ден

Компактен

Nissan Versa

enterprise
A
5
4
3
Nissan Versa

от

$25.85 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

enterprise
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$27.11 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

europcar
A
5
4
4
Hyundai Elantra

от

$40.60 на ден

Луксозен

Chrysler 300

enterprise
A
5
4
3
Chrysler 300

от

$32.27 на ден

Мини

Chevrolet Spark

avis
A
4
3
1
Chevrolet Spark

от

$36.11 на ден

В пълен размер

Chevrolet Impala

avis
A
5
4
4
Chevrolet Impala

от

$40.00 на ден

Миниван

Chevrolet Silverado Ext Cab

enterprise
A
4
4
0
Chevrolet Silverado Ext Cab

от

$41.07 на ден

SUV

Toyota Rav4

enterprise
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$41.07 на ден

SUV

Chevrolet Suburban

enterprise
A
7
5
3
Chevrolet Suburban

от

$85.10 на ден

Със 7 седалки

Dodge Grand Caravan

europcar
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

от

$51.99 на ден

Информация за ACE на Кингстън, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на ACE за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които ACE предоставя на Кингстън, Летище [YGK].

ACE Rent A Car

Име на фирмата:

ACE Rent A Car

Адрес:

Kingston, Ontario(ON), Canada, K7M 4X6

Телефон:

1-613-384-8224

Обекти на ACE близо до летище YGK

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Кингстън, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Кингстън, Летище [YGK]

Като алтернатива на ACE има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Кингстън, Летище [YGK]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

AVIS ABG

AVIS 14 reviews

8.4 / 10

Enterprise

Enterprise 429 reviews

8.4 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Кингстън, Летище [YGK], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от ENTERPRISE и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Кингстън, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от ENTERPRISE и EUROPCAR на Кингстън, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ENTERPRISE кола под наем на Кингстън, Летище [YGK], разгледайте SUV-тата от ACE5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Кингстън, Летище.

Ако търсите голяма кола на Кингстън, Летище, трябва да обмислите сделките от ENTERPRISE. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Кингстън, Летище, трябва да разгледате офертите от ENTERPRISE. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и на Кингстън, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

ACE Кингстън, Летище Преглед на парк коли под наем

ACE на Кингстън, Летище YGK предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Luxury , Mini , Fullsize , Van , Suv , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за ACE Кингстън, Летище, подгответе се да вземете Kia Rio, и Hyundai Accent или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Nissan Versa или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от ACE Кингстън, Летище, можете да вземете Toyota Corolla, и Hyundai Elantra .

ACE клас коли под наем в пълен размер на Кингстън, Летище включва следните модели на коли под наем: и Chevrolet Impala .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от ACE Кингстън, Летище, ще получите една от следните коли: Toyota Rav4, и Chevrolet Suburban .

Премиум клас коли под наем, осигурен от ACE Кингстън, Летище се състои от следните модели коли: и Chrysler 300 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от ACE Кингстън, Летище, можете да наемете и Dodge Grand Caravan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от ACE Кингстън, Летище според Вашата цел

ACE осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от ACE на Кингстън, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Кингстън, Летище, най-подходящите автомобили от ACE са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от ACE на Кингстън, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от ACE на Кингстън, Летище.
  • За млади шофьори ACE също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от ACE на Кингстън, Летище.

Често задавани въпроси - ACE рент а кар на Кингстън, Летище

Как да наема кола от ACE на Кингстън, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от ACE на летище YGK?

Най-евтината кола от ACE на Кингстън, Летище е Kia Rio. Съответната настояща цена е $25.85 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Кингстън, Летище?

Цените на бензин близо до летище YGK варират от $2.64 до $5.13.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при ACE с дебитна карта на Кингстън, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

ACE осигурява ли опция за детска седалка за кола на Кингстън, Летище [YGK]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Кингстън, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на ACE кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!