Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем FLIZZR налични на Копенхаген, Летище [CPH]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на FLIZZR на Копенхаген, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Peugeot 208

sixt
M
5
5
2
Peugeot 208

от

$19.04 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo أو ما شابه

alamo
M
5
3
2
Volkswagen Polo أو ما شابه

от

$54.32 на ден

Мини

Fiat 500

budget
M
4
3
1
Fiat 500

от

$19.23 на ден

Мини

Toyota Aygo

europcar
M
4
3
1
Toyota Aygo

от

$67.32 на ден

Компактен

Skoda Scala

budget
A
5
5
3
Skoda Scala

от

$20.24 на ден

Компактен

Hyundai Ioniq Hybrid

avis
A
5
5
3
Hyundai Ioniq Hybrid

от

$181.54 на ден

Кабриолет

Fiat 500 Convertible

sixt
M
4
2
1
Fiat 500 Convertible

от

$23.20 на ден

Комби

Renault Clio Estate

budget
M
5
5
4
Renault Clio Estate

от

$23.30 на ден

Комби

BMW 5 Series Estate أو ما شابه

sixt
A
5
5
6
BMW 5 Series Estate أو ما شابه

от

$158.44 на ден

SUV

Nissan Qashqai

sixt
M
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$29.07 на ден

SUV

Volkswagen Tiguan أو ما شابه

alamo
A
5
5
4
Volkswagen Tiguan أو ما شابه

от

$226.14 на ден

Стандартен

BMW X1

budget
A
5
4
4
BMW X1

от

$31.30 на ден

Стандартен

BMW X1 أو ما شابه

budget
A
5
4
4
BMW X1 أو ما شابه

от

$141.19 на ден

В пълен размер

Volvo S60

thrifty
A
5
4
4
Volvo S60

от

$38.26 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series أو ما شابه

sixt
A
5
4
4
BMW 3 Series أو ما شابه

от

$89.42 на ден

Със 7 седалки

Citroen C4 Grand Space Tourer

sixt
A
7
5
1
Citroen C4 Grand Space Tourer

от

$43.72 на ден

Със 7 седалки

Citroen C4 Grand Space Tourer أو ما شابه

sixt
A
7
5
1
Citroen C4 Grand Space Tourer أو ما شابه

от

$82.65 на ден

Луксозен

BMW 5 Series

sixt
A
5
4
4
BMW 5 Series

от

$63.64 на ден

Луксозен

Audi A6 أو ما شابه

alamo
A
5
4
4
Audi A6 أو ما شابه

от

$134.19 на ден

Със 9 седалки

Volkswagen Caravelle

europcar
M
9
5
4
Volkswagen Caravelle

от

$110.75 на ден

Информация за FLIZZR на Копенхаген, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на FLIZZR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които FLIZZR предоставя на Копенхаген, Летище [CPH].

Flizzr

Име на фирмата:

Flizzr

Адрес:

Lufthavnsboulevarden 2, P1, Copenhagen, 2770

Телефон:

+45-32462947

Обекти на FLIZZR близо до летище CPH

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Копенхаген, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Копенхаген, Летище [CPH]

Като алтернатива на FLIZZR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Копенхаген, Летище [CPH]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Hertz

Hertz 7 reviews

9.5 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 112 reviews

8.4 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 8 reviews

8 / 10

SIXT Franchise

SIXT 9 reviews

8 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 33 reviews

7.9 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 22 reviews

7.8 / 10

Alamo

Alamo 48 reviews

7.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Копенхаген, Летище [CPH], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от SIXT и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Копенхаген, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и THRIFTY на Копенхаген, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за SIXT кола под наем на Копенхаген, Летище [CPH], разгледайте SUV-тата от FLIZZR5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Копенхаген, Летище.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Копенхаген, Летище, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Копенхаген, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

FLIZZR Копенхаген, Летище Преглед на парк коли под наем

FLIZZR на Копенхаген, Летище CPH предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Compact , Convertible , Estate , Suv , Standard , Fullsize , 7-seater , Luxury , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за FLIZZR Копенхаген, Летище, подгответе се да вземете Peugeot 208, и Volkswagen Polo أو ما شابه или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Skoda Scala, и Hyundai Ioniq Hybrid или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от FLIZZR Копенхаген, Летище, можете да вземете BMW X1, и BMW X1 أو ما شابه .

FLIZZR клас коли под наем в пълен размер на Копенхаген, Летище включва следните модели на коли под наем: Volvo S60, и BMW 3 Series أو ما شابه .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от FLIZZR Копенхаген, Летище, ще получите една от следните коли: Nissan Qashqai, и Volkswagen Tiguan أو ما شابه .

Премиум клас коли под наем, осигурен от FLIZZR Копенхаген, Летище се състои от следните модели коли: BMW 5 Series, и Audi A6 أو ما شابه .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от FLIZZR Копенхаген, Летище, можете да наемете Citroen C4 Grand Space Tourer, и Citroen C4 Grand Space Tourer أو ما شابه .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от FLIZZR Копенхаген, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Fiat 500 Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от FLIZZR Копенхаген, Летище според Вашата цел

FLIZZR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от FLIZZR на Копенхаген, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Копенхаген, Летище, най-подходящите автомобили от FLIZZR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от FLIZZR на Копенхаген, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от FLIZZR на Копенхаген, Летище.
  • За млади шофьори FLIZZR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от FLIZZR на Копенхаген, Летище.

Често задавани въпроси - FLIZZR рент а кар на Копенхаген, Летище

Как да наема кола от FLIZZR на Копенхаген, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от FLIZZR на летище CPH?

Най-евтината кола от FLIZZR на Копенхаген, Летище е Peugeot 208. Съответната настояща цена е $19.04 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Копенхаген, Летище?

Цените на бензин близо до летище CPH варират от $5.92 до $6.54.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при FLIZZR с дебитна карта на Копенхаген, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

FLIZZR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Копенхаген, Летище [CPH]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Копенхаген, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на FLIZZR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!