Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Летище Меминген [FMM]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Летище Меминген. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Ford Fiesta

thrifty
M
5
3
2
Ford Fiesta

от

$67.72 на ден

Мини

Volkswagen Up

europcar
M
4
3
2
Volkswagen Up

от

$30.41 на ден

Мини

Volkswagen Up أو ما شابه

europcar
M
4
3
2
Volkswagen Up أو ما شابه

от

$65.28 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

europcar
M
5
3
2
Volkswagen Polo

от

$31.32 на ден

Икономичен

Audi A1

europcar
M
5
5
2
Audi A1

от

$160.62 на ден

Компактен

Opel Astra

europcar
M
5
3
3
Opel Astra

от

$33.32 на ден

Компактен

Ford Puma

flizzr
M
5
5
3
Ford Puma

от

$106.91 на ден

Комби

Renault Megane Estate

europcar
M
5
5
4
Renault Megane Estate

от

$37.10 на ден

Комби

Volvo V60 Estate

europcar
M
5
5
5
Volvo V60 Estate

от

$226.72 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

europcar
M
5
5
4
Skoda Octavia

от

$39.24 на ден

Стандартен

Volkswagen Passat

europcar
M
5
5
4
Volkswagen Passat

от

$179.08 на ден

SUV

Nissan Qashqai

europcar
A
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$43.94 на ден

SUV

Opel Antara

europcar
M
5
5
4
Opel Antara

от

$234.68 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

europcar
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$49.74 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

hertz
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$210.34 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

europcar
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$54.24 на ден

Луксозен

BMW 5 Series أو ما شابه

sixt
A
5
4
4
BMW 5 Series أو ما شابه

от

$113.49 на ден

Миниван

Volkswagen Touran

europcar
M
5
5
4
Volkswagen Touran

от

$68.68 на ден

Със 7 седалки

Ford Galaxy

europcar
M
7
5
1
Ford Galaxy

от

$88.68 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen MultiVan

europcar
A
7
5
1
Volkswagen MultiVan

от

$369.84 на ден

Със 9 седалки

Toyota Proace

europcar
M
9
5
4
Toyota Proace

от

$105.67 на ден

Със 9 седалки

Ford Tourneo

hertz
M
9
5
4
Ford Tourneo

от

$773.40 на ден

Информация за THRIFTY на Летище Меминген

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Летище Меминген [FMM].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

AM FLUGHAFEN 35, Memmingerberg, 87766

Телефон:

+49 83319250449

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - ограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Меминген [FMM]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Меминген [FMM]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

FLIZZR Corporate

FLIZZR 8 reviews

8.3 / 10

Buchbinder (EP)

Buchbinder 16 reviews

8.1 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 54 reviews

7.8 / 10

SIXT Corporate

SIXT 68 reviews

7.6 / 10

Hertz Corporate

Hertz 21 reviews

6.4 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Меминген [FMM], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и FLIZZR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Меминген.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и HERTZ на Летище Меминген. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Летище Меминген [FMM], разгледайте SUV-тата от THRIFTY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Меминген.

Ако търсите голяма кола на Летище Меминген, трябва да обмислите сделките от EUROPCAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Меминген, трябва да разгледате офертите от EUROPCAR. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Летище Меминген, за да задоволят всяка прищявка.

THRIFTY Летище Меминген Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Летище Меминген FMM предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Compact , Estate , Standard , Suv , Fullsize , Luxury , Van , 7-seater , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Летище Меминген, подгответе се да вземете Ford Fiesta, Volkswagen Polo, и Audi A1 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Opel Astra, и Ford Puma или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Летище Меминген, можете да вземете Skoda Octavia, и Volkswagen Passat .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Летище Меминген включва следните модели на коли под наем: BMW 3 Series, и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Летище Меминген, ще получите една от следните коли: Nissan Qashqai, и Opel Antara .

Премиум клас коли под наем, осигурен от THRIFTY Летище Меминген се състои от следните модели коли: Mercedes E Class, и BMW 5 Series أو ما شابه .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от THRIFTY Летище Меминген, можете да наемете Ford Galaxy, и Volkswagen MultiVan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Летище Меминген според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Летище Меминген за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Меминген, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Летище Меминген за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Летище Меминген.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Летище Меминген.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Летище Меминген

Как да наема кола от THRIFTY на Летище Меминген?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище FMM?

Най-евтината кола от THRIFTY на Летище Меминген е Ford Fiesta. Съответната настояща цена е $67.72 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Летище Меминген?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Меминген [FMM]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Меминген?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!