Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем TIMES-MOBILTY налични на Сендай, Летище [SDJ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на TIMES-MOBILTY на Сендай, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Nissan Dayz

nissan
A
4
5
2
Nissan Dayz

от

$50.25 на ден

Икономичен

Nissan March

nissan
A
5
3
2
Nissan March

от

$55.76 на ден

Икономичен

Honda Fit Hybrid

budget
A
4
4
2
Honda Fit Hybrid

от

$76.45 на ден

Компактен

Nissan Note

nissan
A
5
5
3
Nissan Note

от

$61.96 на ден

Компактен

Mazda 3

europcar
A
5
5
3
Mazda 3

от

$98.29 на ден

SUV

Nissan Juke

nissan
A
5
5
2
Nissan Juke

от

$73.54 на ден

SUV

Mazda 5 Premacy 4WD

europcar
A
5
5
4
Mazda 5 Premacy 4WD

от

$113.08 на ден

Комби

Nissan Wingroad

nissan
A
5
5
5
Nissan Wingroad

от

$74.31 на ден

Стандартен

Mazda 6

times
A
5
4
5
Mazda 6

от

$89.53 на ден

Стандартен

Mazda 6 Atenza

europcar
A
5
4
5
Mazda 6 Atenza

от

$106.87 на ден

Със 7 седалки

Mazda 5

times
A
7
5
1
Mazda 5

от

$107.43 на ден

Със 7 седалки

Nissan Elgrand

nissan
A
7
5
1
Nissan Elgrand

от

$196.76 на ден

В пълен размер

Nissan Teana

nissan
A
5
4
5
Nissan Teana

от

$134.96 на ден

Миниван

Nissan Serena

nissan
A
8
5
4
Nissan Serena

от

$141.90 на ден

Миниван

Toyota Alphard

europcar
A
7
5
3
Toyota Alphard

от

$205.17 на ден

Луксозен

Nissan Fuga

nissan
A
5
4
5
Nissan Fuga

от

$178.75 на ден

Информация за TIMES-MOBILTY на Сендай, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на TIMES-MOBILTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които TIMES-MOBILTY предоставя на Сендай, Летище [SDJ].

Times Mobilty

Име на фирмата:

Times Mobilty

Адрес:

340-1, Shimonogo Shintaku, Iwanuma-shi

Телефон:

+81 22-238-0488

Обекти на TIMES-MOBILTY близо до летище SDJ

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Сендай, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Сендай, Летище [SDJ]

Като алтернатива на TIMES-MOBILTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Сендай, Летище [SDJ]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 16 reviews

7.8 / 10

Times Japan

Times 11 reviews

7.4 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Сендай, Летище [SDJ], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и BUDGET. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Сендай, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от TIMES и EUROPCAR на Сендай, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

Ако търсите голяма кола на Сендай, Летище, трябва да обмислите сделките от и EUROPCAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

TIMES-MOBILTY Сендай, Летище Преглед на парк коли под наем

TIMES-MOBILTY на Сендай, Летище SDJ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Suv , Estate , Standard , 7-seater , Fullsize , Van , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за TIMES-MOBILTY Сендай, Летище, подгответе се да вземете Nissan March, и Honda Fit Hybrid или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Nissan Note, и Mazda 3 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от TIMES-MOBILTY Сендай, Летище, можете да вземете Mazda 6, и Mazda 6 Atenza .

TIMES-MOBILTY клас коли под наем в пълен размер на Сендай, Летище включва следните модели на коли под наем: и Nissan Teana .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от TIMES-MOBILTY Сендай, Летище, ще получите една от следните коли: Nissan Juke, и Mazda 5 Premacy 4WD .

Премиум клас коли под наем, осигурен от TIMES-MOBILTY Сендай, Летище се състои от следните модели коли: и Nissan Fuga .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от TIMES-MOBILTY Сендай, Летище, можете да наемете Mazda 5, и Nissan Elgrand .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от TIMES-MOBILTY Сендай, Летище според Вашата цел

TIMES-MOBILTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от TIMES-MOBILTY на Сендай, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Сендай, Летище, най-подходящите автомобили от TIMES-MOBILTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от TIMES-MOBILTY на Сендай, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от TIMES-MOBILTY на Сендай, Летище.
  • За млади шофьори TIMES-MOBILTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от TIMES-MOBILTY на Сендай, Летище.

Често задавани въпроси - TIMES-MOBILTY рент а кар на Сендай, Летище

Как да наема кола от TIMES-MOBILTY на Сендай, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от TIMES-MOBILTY на летище SDJ?

Най-евтината кола от TIMES-MOBILTY на Сендай, Летище е Nissan Dayz. Съответната настояща цена е $50.25 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Сендай, Летище?

Цените на бензин близо до летище SDJ варират от $4.05 до $4.46.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при TIMES-MOBILTY с дебитна карта на Сендай, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

TIMES-MOBILTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Сендай, Летище [SDJ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Сендай, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на TIMES-MOBILTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!