Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport [MRU]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Hyundai Grand i10

auto-union
M
5
5
2
Hyundai Grand i10

от

$21.36 на ден

Икономичен

Renault Captur

europcar
A
5
5
3
Renault Captur

от

$73.92 на ден

Мини

Kia Picanto

auto-union
M
4
3
2
Kia Picanto

от

$22.10 на ден

Мини

Fiat 500

green motion
M
4
3
1
Fiat 500

от

$178.80 на ден

Компактен

Kia Rio

auto-union
M
5
5
3
Kia Rio

от

$26.11 на ден

Компактен

Nissan Almera

green motion
M
5
5
3
Nissan Almera

от

$95.44 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

auto-union
M
5
4
4
Toyota Corolla

от

$32.47 на ден

Стандартен

Nissan Sentra

green motion
A
5
4
4
Nissan Sentra

от

$151.35 на ден

Със 7 седалки

Toyota Avanza

auto-union
M
7
5
1
Toyota Avanza

от

$46.30 на ден

SUV

Toyota Rush

auto-union
A
4
5
2
Toyota Rush

от

$57.75 на ден

SUV

Jeep Renegade

green motion
A
4
5
2
Jeep Renegade

от

$250.08 на ден

Миниван

Isuzu D-Max

first
M
5
4
0
Isuzu D-Max

от

$72.92 на ден

Луксозен

BMW X1

royal car rental
A
5
4
5
BMW X1

от

$82.46 на ден

Кабриолет

Mini Cooper

auto-union
A
4
2
1
Mini Cooper

от

$101.64 на ден

Комби

Nissan Note Grand Livina

green motion
M
5
5
5
Nissan Note Grand Livina

от

$185.59 на ден

Информация за SIXT на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport [MRU].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

Sir Seewoosagur Ramgoolam AP, Plaisance, Mauritius, 51520

Телефон:

+230-52509999

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на SIXT близо до летище MRU

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport [MRU]

Като алтернатива на SIXT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport [MRU]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Avis Europe Franchise

Avis 7 reviews

7.2 / 10

OLA Mauritius Car Rental

OLA 31 reviews

7.2 / 10

First Car Rental

First 6 reviews

6.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport [MRU], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от AUTO-UNION и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport.

Голям брой средни коли се предоставя от AUTO-UNION и на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за AUTO-UNION кола под наем на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport [MRU], разгледайте SUV-тата от SIXT5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport.

Ако търсите голяма кола на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport, трябва да обмислите сделките от FIRST. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

SIXT Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport Преглед на парк коли под наем

SIXT на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport MRU предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Compact , Standard , 7-seater , Suv , Van , Luxury , Convertible , Estate ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport, подгответе се да вземете Hyundai Grand i10, и Renault Captur или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Kia Rio, и Nissan Almera или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SIXT Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport, можете да вземете Toyota Corolla, и Nissan Sentra .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SIXT Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport, ще получите една от следните коли: Toyota Rush, и Jeep Renegade .

Премиум клас коли под наем, осигурен от SIXT Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport се състои от следните модели коли: и BMW X1 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от SIXT Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport, можете да наемете и Toyota Avanza .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от SIXT Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport, наличните модели коли ще бъдат и Mini Cooper .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport

Как да наема кола от SIXT на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище MRU?

Най-евтината кола от SIXT на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport е Hyundai Grand i10. Съответната настояща цена е $21.36 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport?

Цените на бензин близо до летище MRU варират от $4.36 до $5.66.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport [MRU]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!