Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Сиудад Дел Кармен, Летище [CME]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Сиудад Дел Кармен, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Dodge i10

dollar
M
5
5
2
Dodge i10

от

$2.64 на ден

Икономичен

Nissan March

dollar
M
5
4
2
Nissan March

от

$3.04 на ден

Икономичен

Dodge Atos

dollar
M
5
4
2
Dodge Atos

от

$12.14 на ден

Компактен

Volkswagen Cross Fox

dollar
M
5
4
4
Volkswagen Cross Fox

от

$5.16 на ден

Компактен

Mercedes A Class

europcar
A
5
5
2
Mercedes A Class

от

$78.76 на ден

Стандартен

Nissan Tiida Sedan

dollar
A
5
4
4
Nissan Tiida Sedan

от

$6.71 на ден

Стандартен

BMW 3 Series

hertz
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$357.34 на ден

В пълен размер

Renault Fluence

europcar
A
5
4
4
Renault Fluence

от

$13.57 на ден

SUV

Jeep Patriot

dollar
A
5
5
3
Jeep Patriot

от

$31.38 на ден

SUV

Jeep Grand Cherokee

dollar
A
5
5
4
Jeep Grand Cherokee

от

$100.90 на ден

Със 7 седалки

Dodge Caravan

dollar
A
7
5
3
Dodge Caravan

от

$37.54 на ден

Луксозен

Chrysler 300

hertz
A
5
4
3
Chrysler 300

от

$74.04 на ден

Информация за THRIFTY на Сиудад Дел Кармен, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Сиудад Дел Кармен, Летище [CME].

Thrifty

Име на фирмата:

Thrifty

Адрес:

Final de la Avenida 31 S/N Colonia Aeropuerto Ciudad del Carmen, Campeche (Inside Ciudad del Carmen Airport ), Ciudad del Carmen, 24190, Campeche

Телефон:

52 (938) 382 5117

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

THRIFTY Сиудад Дел Кармен, Летище Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Сиудад Дел Кармен, Летище CME предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Fullsize , Suv , 7-seater , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Сиудад Дел Кармен, Летище, подгответе се да вземете Nissan March, и Dodge Atos или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Volkswagen Cross Fox, и Mercedes A Class или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Сиудад Дел Кармен, Летище, можете да вземете Nissan Tiida Sedan, и BMW 3 Series .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Сиудад Дел Кармен, Летище включва следните модели на коли под наем: и Renault Fluence .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Сиудад Дел Кармен, Летище, ще получите една от следните коли: Jeep Patriot, и Jeep Grand Cherokee .

Премиум клас коли под наем, осигурен от THRIFTY Сиудад Дел Кармен, Летище се състои от следните модели коли: и Chrysler 300 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от THRIFTY Сиудад Дел Кармен, Летище, можете да наемете и Dodge Caravan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Сиудад Дел Кармен, Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Сиудад Дел Кармен, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Сиудад Дел Кармен, Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Сиудад Дел Кармен, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Сиудад Дел Кармен, Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Сиудад Дел Кармен, Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Сиудад Дел Кармен, Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Сиудад Дел Кармен, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище CME?

Най-евтината кола от THRIFTY на Сиудад Дел Кармен, Летище е Dodge i10. Съответната настояща цена е $2.64 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Сиудад Дел Кармен, Летище?

Цените на бензин близо до летище CME варират от $3.02 до $3.60.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Сиудад Дел Кармен, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Сиудад Дел Кармен, Летище [CME]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Сиудад Дел Кармен, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!