Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем DOLLAR налични на Козумел, Летище [CZM]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на DOLLAR на Козумел, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Hyundai i10

hertz
M
5
5
2
Hyundai i10

от

$31.53 на ден

Мини

Chevrolet Spark

alamo
M
5
5
2
Chevrolet Spark

от

$73.93 на ден

Компактен

Dodge Attitude

hertz
A
5
4
3
Dodge Attitude

от

$34.22 на ден

Компактен

Chevrolet Aveo

alamo
A
5
4
3
Chevrolet Aveo

от

$73.93 на ден

Стандартен

Nissan Versa

alamo
A
5
4
4
Nissan Versa

от

$62.13 на ден

Стандартен

Dodge Journey

hertz
A
7
5
2
Dodge Journey

от

$241.73 на ден

Икономичен

Chevrolet Matiz

hertz
M
5
3
2
Chevrolet Matiz

от

$71.95 на ден

Икономичен

Nissan March

alamo
A
5
4
2
Nissan March

от

$73.93 на ден

Миниван

Dodge Caravan

hertz
A
7
5
3
Dodge Caravan

от

$84.53 на ден

SUV

Jeep Patriot

hertz
A
5
5
3
Jeep Patriot

от

$187.83 на ден

Информация за DOLLAR на Козумел, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на DOLLAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които DOLLAR предоставя на Козумел, Летище [CZM].

Dollar Car Rental

Име на фирмата:

Dollar Car Rental

Адрес:

Avenue 70 North corner with Boulevard Aeropuerto S/N, Col. Emiliano Zapata Cozumel, Quintana Roo (Outside Cozumel Airport), Cozumel, 77620

Телефон:

0052 987 869 2957

Обекти на DOLLAR близо до летище CZM

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Козумел, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Козумел, Летище [CZM]

Като алтернатива на DOLLAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Козумел, Летище [CZM]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 18 reviews

6.3 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 17 reviews

6 / 10

Mex Rent a Car

Mex 86 reviews

5.6 / 10

Hertz Direct

Hertz 37 reviews

4 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Козумел, Летище [CZM], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от HERTZ и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Козумел, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от ALAMO и HERTZ на Козумел, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за HERTZ кола под наем на Козумел, Летище [CZM], разгледайте SUV-тата от DOLLAR5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Козумел, Летище.

Ако търсите голяма кола на Козумел, Летище, трябва да обмислите сделките от HERTZ. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

DOLLAR Козумел, Летище Преглед на парк коли под наем

DOLLAR на Козумел, Летище CZM предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Compact , Standard , Economy , Van , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за DOLLAR Козумел, Летище, подгответе се да вземете Chevrolet Matiz, и Nissan March или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Dodge Attitude, и Chevrolet Aveo или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от DOLLAR Козумел, Летище, можете да вземете Nissan Versa, и Dodge Journey .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от DOLLAR Козумел, Летище, ще получите една от следните коли: и Jeep Patriot .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от DOLLAR Козумел, Летище според Вашата цел

DOLLAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от DOLLAR на Козумел, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Козумел, Летище, най-подходящите автомобили от DOLLAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от DOLLAR на Козумел, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от DOLLAR на Козумел, Летище.
  • За млади шофьори DOLLAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от DOLLAR на Козумел, Летище.

Често задавани въпроси - DOLLAR рент а кар на Козумел, Летище

Как да наема кола от DOLLAR на Козумел, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от DOLLAR на летище CZM?

Най-евтината кола от DOLLAR на Козумел, Летище е Hyundai i10. Съответната настояща цена е $31.53 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при DOLLAR с дебитна карта на Козумел, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

DOLLAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Козумел, Летище [CZM]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Козумел, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на DOLLAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!