Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Себу Мактан - Летище [CEB]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Себу Мактан - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Toyota Vios

avis
M
5
5
3
Toyota Vios

от

$44.95 на ден

Стандартен

Toyota Altis

avis
A
5
4
4
Toyota Altis

от

$58.31 на ден

Информация за BUDGET на Себу Мактан - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Себу Мактан - Летище [CEB].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

Cebu Mactan International Airport, Lapu-Lapu Airport Rd, Lapu-Lapu City, Cebu, 6016, Philippines, Visayas Region

Телефон:

+63 0917-7133763

Обекти на BUDGET близо до летище CEB

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Себу Мактан - Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Себу Мактан - Летище [CEB]

Като алтернатива на BUDGET има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Себу Мактан - Летище [CEB]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Avis Europe Corporate

Avis 10 reviews

5.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Себу Мактан - Летище [CEB], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от AVIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Себу Мактан - Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от AVIS на Себу Мактан - Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и за коли под наем.

BUDGET Себу Мактан - Летище Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Себу Мактан - Летище CEB предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Standard ,

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Vios или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BUDGET Себу Мактан - Летище, можете да вземете и Toyota Altis .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Себу Мактан - Летище според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Себу Мактан - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Себу Мактан - Летище, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Себу Мактан - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Себу Мактан - Летище.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Себу Мактан - Летище.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Себу Мактан - Летище

Как да наема кола от BUDGET на Себу Мактан - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище CEB?

Най-евтината кола от BUDGET на Себу Мактан - Летище е Toyota Vios. Съответната настояща цена е $44.95 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Себу Мактан - Летище?

Цените на бензин близо до летище CEB варират от $2.94 до $3.65.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Себу Мактан - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Себу Мактан - Летище [CEB]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Себу Мактан - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!