Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AUTONOM налични на Константа, Летище [CND]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AUTONOM на Константа, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Toyota Aygo

firefly
M
4
5
2
Toyota Aygo

от

$16.52 на ден

Икономичен

Seat Ibiza

firefly
M
5
5
2
Seat Ibiza

от

$17.50 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

thrifty
A
5
5
2
Ford Fiesta

от

$32.02 на ден

Компактен

Ford Focus

firefly
M
5
5
3
Ford Focus

от

$20.46 на ден

Компактен

Seat Leon

hertz
A
5
5
3
Seat Leon

от

$46.15 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

thrifty
M
5
5
4
Toyota Corolla

от

$35.05 на ден

Комби

Seat Leon Estate

hertz
M
5
5
4
Seat Leon Estate

от

$38.08 на ден

SUV

Seat Ateca

thrifty
M
5
5
4
Seat Ateca

от

$42.11 на ден

SUV

Volvo XC90

hertz
A
5
5
6
Volvo XC90

от

$163.31 на ден

Миниван

Opel Vivaro

thrifty
M
8
4
3
Opel Vivaro

от

$82.51 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

hertz
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$133.01 на ден

Информация за AUTONOM на Константа, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AUTONOM за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AUTONOM предоставя на Константа, Летище [CND].

Autonom Rent A Car

Име на фирмата:

Autonom Rent A Car

Адрес:

Constanta Airport, Str. Tudor Vladimirescu nr. 4, Constanta

Телефон:

+(4) 0745.900.600

Обекти на AUTONOM близо до летище CND

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Константа, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Константа, Летище [CND]

Като алтернатива на AUTONOM има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Константа, Летище [CND]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 30 reviews

7.1 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 34 reviews

6.9 / 10

FIREFLY

FIREFLY 12 reviews

6.8 / 10

HERTZ

HERTZ 35 reviews

5.8 / 10

Thrifty Hertz

Thrifty 11 reviews

5 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Константа, Летище [CND], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от FIREFLY и THRIFTY. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Константа, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от THRIFTY на Константа, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за THRIFTY кола под наем на Константа, Летище [CND], разгледайте SUV-тата от AUTONOM5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Константа, Летище.

Ако търсите голяма кола на Константа, Летище, трябва да обмислите сделките от THRIFTY. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Константа, Летище, трябва да разгледате офертите от HERTZ. Те представляват достатъчно Луксозен, на Константа, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

AUTONOM Константа, Летище Преглед на парк коли под наем

AUTONOM на Константа, Летище CND предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Estate , Suv , Van , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AUTONOM Константа, Летище, подгответе се да вземете Seat Ibiza, и Ford Fiesta или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Focus, и Seat Leon или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AUTONOM Константа, Летище, можете да вземете и Toyota Corolla .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AUTONOM Константа, Летище, ще получите една от следните коли: Seat Ateca, и Volvo XC90 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от AUTONOM Константа, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes E Class .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AUTONOM Константа, Летище според Вашата цел

AUTONOM осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AUTONOM на Константа, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Константа, Летище, най-подходящите автомобили от AUTONOM са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AUTONOM на Константа, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AUTONOM на Константа, Летище.
  • За млади шофьори AUTONOM също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AUTONOM на Константа, Летище.

Често задавани въпроси - AUTONOM рент а кар на Константа, Летище

Как да наема кола от AUTONOM на Константа, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AUTONOM на летище CND?

Най-евтината кола от AUTONOM на Константа, Летище е Toyota Aygo. Съответната настояща цена е $16.52 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Константа, Летище?

Цените на бензин близо до летище CND варират от $4.86 до $5.44.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AUTONOM с дебитна карта на Константа, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AUTONOM осигурява ли опция за детска седалка за кола на Константа, Летище [CND]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Константа, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AUTONOM кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!