Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AUTONOM налични на Тиргу Мурес, Летище [TGM]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AUTONOM на Тиргу Мурес, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Toyota Aygo

alamo
M
4
3
2
Toyota Aygo

от

$21.94 на ден

Икономичен

Opel Corsa

alamo
M
5
3
2
Opel Corsa

от

$24.22 на ден

Комби

Renault Clio Estate

alamo
M
5
5
4
Renault Clio Estate

от

$25.43 на ден

Компактен

Opel Astra

alamo
M
5
5
3
Opel Astra

от

$28.49 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

alamo
M
5
5
4
Skoda Octavia

от

$53.18 на ден

Стандартен

Opel Insignia

alamo
M
5
4
4
Opel Insignia

от

$55.98 на ден

SUV

Opel Mokka

alamo
M
5
5
4
Opel Mokka

от

$55.99 на ден

Информация за AUTONOM на Тиргу Мурес, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AUTONOM за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AUTONOM предоставя на Тиргу Мурес, Летище [TGM].

Autonom Rent A Car

Име на фирмата:

Autonom Rent A Car

Адрес:

Targu Mures Airport - Ludus Km. 14.5, Targu Mures

Телефон:

+(4) 0749.033.323

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Обекти на AUTONOM близо до летище TGM

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Тиргу Мурес, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Тиргу Мурес, Летище [TGM]

Като алтернатива на AUTONOM има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Тиргу Мурес, Летище [TGM]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Alamo

Alamo 19 reviews

8.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Тиргу Мурес, Летище [TGM], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Тиргу Мурес, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от ALAMO на Тиргу Мурес, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ALAMO кола под наем на Тиргу Мурес, Летище [TGM], разгледайте SUV-тата от AUTONOM5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Тиргу Мурес, Летище.

AUTONOM Тиргу Мурес, Летище Преглед на парк коли под наем

AUTONOM на Тиргу Мурес, Летище TGM предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Estate , Compact , Standard , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AUTONOM Тиргу Мурес, Летище, подгответе се да вземете и Opel Corsa или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Opel Astra или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AUTONOM Тиргу Мурес, Летище, можете да вземете Skoda Octavia, и Opel Insignia .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AUTONOM Тиргу Мурес, Летище, ще получите една от следните коли: и Opel Mokka .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AUTONOM Тиргу Мурес, Летище според Вашата цел

AUTONOM осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AUTONOM на Тиргу Мурес, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Тиргу Мурес, Летище, най-подходящите автомобили от AUTONOM са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AUTONOM на Тиргу Мурес, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AUTONOM на Тиргу Мурес, Летище.
  • За млади шофьори AUTONOM също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AUTONOM на Тиргу Мурес, Летище.

Често задавани въпроси - AUTONOM рент а кар на Тиргу Мурес, Летище

Как да наема кола от AUTONOM на Тиргу Мурес, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AUTONOM на летище TGM?

Най-евтината кола от AUTONOM на Тиргу Мурес, Летище е Toyota Aygo. Съответната настояща цена е $21.94 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AUTONOM с дебитна карта на Тиргу Мурес, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AUTONOM осигурява ли опция за детска седалка за кола на Тиргу Мурес, Летище [TGM]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Тиргу Мурес, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AUTONOM кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!