Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище [DUR]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Volkswagen Polo TSI B Plus

avis
M
5
4
2
Volkswagen Polo TSI B Plus

от

$15.69 на ден

Мини

Hyundai i10

budget
M
4
5
1
Hyundai i10

от

$14.87 на ден

Мини

Chevrolet Spark

hertz
M
4
5
1
Chevrolet Spark

от

$17.54 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

hertz
M
5
5
3
Volkswagen Polo

от

$15.65 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo Vivo

europcar
A
4
5
1
Volkswagen Polo Vivo

от

$53.98 на ден

Компактен

Toyota Corolla

bidvest
M
5
5
3
Toyota Corolla

от

$18.09 на ден

Компактен

BMW 1 Series

sixt
A
5
5
3
BMW 1 Series

от

$75.96 на ден

Стандартен

Chevrolet Cruze

first
M
5
4
4
Chevrolet Cruze

от

$26.89 на ден

Стандартен

Toyota Corolla Quest

europcar
A
5
4
4
Toyota  Corolla Quest

от

$79.04 на ден

Миниван

Ford Tourneo

sixt
M
5
5
4
Ford Tourneo

от

$33.98 на ден

Миниван

Ford Ranger

tempest
M
2
2
0
Ford Ranger

от

$101.84 на ден

Със 7 седалки

Hyundai H1

tempest
M
7
5
3
Hyundai H1

от

$38.58 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

budget
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$40.93 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

budget
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$40.93 на ден

SUV

Ford Ecosport

budget
A
4
5
2
Ford Ecosport

от

$43.80 на ден

SUV

Toyota Fortuner

budget
A
5
5
5
Toyota Fortuner

от

$108.56 на ден

Със 9 седалки

Toyota Quantum

hertz
M
9
5
6
Toyota Quantum

от

$58.95 на ден

Екзотичен

Dodge Journey

bidvest
A
7
5
6
Dodge Journey

от

$63.84 на ден

Информация за AVIS на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище [DUR].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Durban King Shaka Airport, Durban

Телефон:

(27) 32 436 8400

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Разни такса
  • - Неограничен пробег

Обекти на AVIS близо до летище DUR

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Кинг Шака Дурбан, Международно Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище [DUR]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище [DUR]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Budget EMEA Franchise

Budget 46 reviews

7.9 / 10

Bidvest

Bidvest 6 reviews

7.6 / 10

EUROPCAR Direct

EUROPCAR 28 reviews

7.4 / 10

First Car Rental

First 15 reviews

7.1 / 10

Dollar

Dollar 10 reviews

6.7 / 10

Firefly

Firefly 15 reviews

6.7 / 10

Thrifty

Thrifty 12 reviews

6.4 / 10

Hertz

Hertz 8 reviews

5.9 / 10

Tempest Car Hire

Tempest 9 reviews

5.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Кинг Шака Дурбан, Международно Летище [DUR], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от FIRST и EUROPCAR на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище [DUR], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище.

Ако търсите голяма кола на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище, трябва да обмислите сделките от SIXT и TEMPEST. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище, трябва да разгледате офертите от BUDGET. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище, за да задоволят всяка прищявка.

AVIS Кинг Шака Дурбан, Международно Летище Преглед на парк коли под наем

AVIS на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище DUR предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Compact , Standard , Van , 7-seater , Luxury , Fullsize , Suv , 9-seater , Exotic ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Кинг Шака Дурбан, Международно Летище, подгответе се да вземете Volkswagen Polo TSI B Plus, Volkswagen Polo, и Volkswagen Polo Vivo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Corolla, и BMW 1 Series или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Кинг Шака Дурбан, Международно Летище, можете да вземете Chevrolet Cruze, и Toyota Corolla Quest .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Кинг Шака Дурбан, Международно Летище, ще получите една от следните коли: Ford Ecosport, и Toyota Fortuner .

Премиум клас коли под наем, осигурен от AVIS Кинг Шака Дурбан, Международно Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes C Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от AVIS Кинг Шака Дурбан, Международно Летище, можете да наемете и Hyundai H1 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Кинг Шака Дурбан, Международно Летище според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище

Как да наема кола от AVIS на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище DUR?

Най-евтината кола от AVIS на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище е Volkswagen Polo TSI B Plus. Съответната настояща цена е $15.69 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем AVIS на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище [DUR]?

Най-популярните коли под наем на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище от AVIS в момента са VOLKSWAGEN POLO TSI B PLUS. Най-ниската цена за този автомобил е $15.69 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Кинг Шака Дурбан, Международно Летище?

Цените на бензин близо до летище DUR варират от $3.79 до $4.21.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище [DUR]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Кинг Шака Дурбан, Международно Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!