Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Джордж, Летище [GRJ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Джордж, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Datsun Go

first
M
4
5
1
Datsun Go

от

$18.54 на ден

Мини

Kia Picanto

europcar
M
4
5
1
Kia Picanto

от

$27.72 на ден

Икономичен

Suzuki Swift

first
M
5
5
2
Suzuki Swift

от

$22.51 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo TSI

dollar
A
5
5
2
Volkswagen Polo TSI

от

$67.39 на ден

Компактен

Nissan Almera

first
M
5
5
3
Nissan Almera

от

$25.46 на ден

Компактен

Volkswagen Gold VII

europcar
A
5
5
3
Volkswagen Gold VII

от

$66.15 на ден

Миниван

Toyota Avanza

tempest
M
5
5
2
Toyota Avanza

от

$39.35 на ден

Миниван

Volkswagen Kombi

first
A
8
5
3
Volkswagen Kombi

от

$98.60 на ден

SUV

Ford Eco Sport

first
M
5
5
3
Ford Eco Sport

от

$55.78 на ден

SUV

Volvo XC90

first
A
5
3
4
Volvo XC90

от

$146.49 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

first
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$82.30 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

europcar
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$84.90 на ден

Със 9 седалки

Toyota Quantum

first
M
9
4
6
Toyota Quantum

от

$98.60 на ден

Информация за BUDGET на Джордж, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Джордж, Летище [GRJ].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

George Airport, George, 6530

Телефон:

+27 44 876 9314

Най-добри фирми за коли под наем на Джордж, Летище [GRJ]

Като алтернатива на BUDGET има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Джордж, Летище [GRJ]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Tempest Car Hire

Tempest 15 reviews

8 / 10

EUROPCAR Direct

EUROPCAR 34 reviews

7.7 / 10

Firefly

Firefly 27 reviews

7.7 / 10

Hertz

Hertz 63 reviews

7.5 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 20 reviews

7.2 / 10

Dollar

Dollar 10 reviews

7.2 / 10

First Car Rental

First 14 reviews

7.1 / 10

Thrifty

Thrifty 15 reviews

6.6 / 10

Bidvest

Bidvest 15 reviews

6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Джордж, Летище [GRJ], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от FIRST и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Джордж, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR на Джордж, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за FIRST кола под наем на Джордж, Летище [GRJ], разгледайте SUV-тата от BUDGET5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Джордж, Летище.

Ако търсите голяма кола на Джордж, Летище, трябва да обмислите сделките от TEMPEST и FIRST. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Джордж, Летище, трябва да разгледате офертите от FIRST. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и на Джордж, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

BUDGET Джордж, Летище Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Джордж, Летище GRJ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Van , Suv , Luxury , Fullsize , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BUDGET Джордж, Летище, подгответе се да вземете Suzuki Swift, и Volkswagen Polo TSI или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Nissan Almera, и Volkswagen Gold VII или да вземете подобрение на клас коли

BUDGET клас коли под наем в пълен размер на Джордж, Летище включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BUDGET Джордж, Летище, ще получите една от следните коли: Ford Eco Sport, и Volvo XC90 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от BUDGET Джордж, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes C Class .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Джордж, Летище според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Джордж, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Джордж, Летище, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Джордж, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Джордж, Летище.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Джордж, Летище.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Джордж, Летище

Как да наема кола от BUDGET на Джордж, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище GRJ?

Най-евтината кола от BUDGET на Джордж, Летище е Datsun Go. Съответната настояща цена е $18.54 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Джордж, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Джордж, Летище [GRJ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Джордж, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!