Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем NOMADCAR налични на Цюрих, Летище [ZRH]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на NOMADCAR на Цюрих, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Skoda Fabia

unirent
M
5
3
2
Skoda Fabia

от

$35.66 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

dollar
M
5
5
2
Toyota Yaris

от

$167.96 на ден

Компактен

Seat Leon

unirent
M
5
5
3
Seat Leon

от

$36.69 на ден

Компактен

Fiat Tipo

thrifty
A
5
5
3
Fiat Tipo

от

$198.63 на ден

Комби

Skoda Fabia Estate

unirent
M
5
5
4
Skoda Fabia Estate

от

$43.40 на ден

Комби

BMW 3 Series Estate

hertz
A
5
5
5
BMW 3 Series Estate

от

$513.87 на ден

Стандартен

Volkswagen Golf Plus

europcar
M
5
3
3
Volkswagen Golf Plus

от

$44.10 на ден

Стандартен

Mercedes CLA

sixt
A
5
4
4
Mercedes CLA

от

$187.36 на ден

SUV

Jeep Renegade

unirent
A
5
5
2
Jeep Renegade

от

$49.27 на ден

SUV

Mercedes GLC أو ما شابه

national
A
5
5
4
Mercedes GLC أو ما شابه

от

$377.64 на ден

Мини

Skoda Citigo

unirent
M
4
5
2
Skoda Citigo

от

$51.18 на ден

Мини

Toyota Aygo

thrifty
M
4
3
1
Toyota Aygo

от

$167.96 на ден

Миниван

Ford S-Max أو ما شابه

budget
M
5
5
4
Ford S-Max أو ما شابه

от

$60.18 на ден

Миниван

Renault Scenic

national
A
5
5
4
Renault Scenic

от

$181.95 на ден

Кабриолет

Volkswagen Beetle Convertible

alamo
M
4
2
3
Volkswagen Beetle Convertible

от

$62.94 на ден

Кабриолет

Mercedes AMG E53 Cabriolet

sixt
A
4
2
2
Mercedes AMG E53 Cabriolet

от

$494.99 на ден

Със 7 седалки

Seat Alhambra

europcar
M
7
5
2
Seat Alhambra

от

$70.55 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Caddy

dollar
A
7
5
1
Volkswagen Caddy

от

$297.23 на ден

Със 9 седалки

Volkswagen Caravelle

europcar
A
9
5
4
Volkswagen Caravelle

от

$107.42 на ден

Със 9 седалки

Mercedes Vito

hertz
A
9
5
4
Mercedes Vito

от

$330.10 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class أو ما شابه

budget
A
5
4
4
Mercedes C Class أو ما شابه

от

$107.62 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

national
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$177.70 на ден

Луксозен

BMW 5 Series أو ما شابه

budget
A
5
4
4
BMW 5 Series أو ما شابه

от

$129.15 на ден

Луксозен

BMW 7 Series

sixt
A
5
4
4
BMW 7 Series

от

$304.20 на ден

Информация за NOMADCAR на Цюрих, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на NOMADCAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които NOMADCAR предоставя на Цюрих, Летище [ZRH].

Nomadcar

Име на фирмата:

Nomadcar

Адрес:

8058 Zürich-Flughafen, Zurich, Switzerland

Телефон:

+41772223222

Обекти на NOMADCAR близо до летище ZRH

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Цюрих, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Най-добри фирми за коли под наем на Цюрих, Летище [ZRH]

Като алтернатива на NOMADCAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Цюрих, Летище [ZRH]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Alamo

Alamo 27 reviews

9 / 10

FLIZZR Corporate

FLIZZR 14 reviews

9 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 12 reviews

8.5 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 7 reviews

8.4 / 10

SIXT Corporate

SIXT 17 reviews

8.3 / 10

Dollar - Hertz

Dollar 18 reviews

8.3 / 10

HERTZ

HERTZ 16 reviews

8.2 / 10

Thrifty

Thrifty 10 reviews

7.5 / 10

EUROPCAR Direct

EUROPCAR 10 reviews

7.4 / 10

UNIRENT

UNIRENT 25 reviews

7.4 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 12 reviews

7.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Цюрих, Летище [ZRH], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от UNIRENT и DOLLAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Цюрих, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и SIXT на Цюрих, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за UNIRENT кола под наем на Цюрих, Летище [ZRH], разгледайте SUV-тата от NOMADCAR5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Цюрих, Летище.

Ако търсите голяма кола на Цюрих, Летище, трябва да обмислите сделките от BUDGET и NATIONAL. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Цюрих, Летище, трябва да разгледате офертите от ALAMO. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Цюрих, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

NOMADCAR Цюрих, Летище Преглед на парк коли под наем

NOMADCAR на Цюрих, Летище ZRH предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Estate , Standard , Suv , Mini , Van , Convertible , 7-seater , 9-seater , Fullsize , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за NOMADCAR Цюрих, Летище, подгответе се да вземете Skoda Fabia, и Toyota Yaris или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Seat Leon, и Fiat Tipo или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от NOMADCAR Цюрих, Летище, можете да вземете Volkswagen Golf Plus, и Mercedes CLA .

NOMADCAR клас коли под наем в пълен размер на Цюрих, Летище включва следните модели на коли под наем: Mercedes C Class أو ما شابه, и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от NOMADCAR Цюрих, Летище, ще получите една от следните коли: Jeep Renegade, и Mercedes GLC أو ما شابه .

Премиум клас коли под наем, осигурен от NOMADCAR Цюрих, Летище се състои от следните модели коли: BMW 5 Series أو ما شابه, и BMW 7 Series .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от NOMADCAR Цюрих, Летище, можете да наемете Seat Alhambra, и Volkswagen Caddy .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от NOMADCAR Цюрих, Летище, наличните модели коли ще бъдат Volkswagen Beetle Convertible, и Mercedes AMG E53 Cabriolet .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от NOMADCAR Цюрих, Летище според Вашата цел

NOMADCAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от NOMADCAR на Цюрих, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Цюрих, Летище, най-подходящите автомобили от NOMADCAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от NOMADCAR на Цюрих, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от NOMADCAR на Цюрих, Летище.
  • За млади шофьори NOMADCAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от NOMADCAR на Цюрих, Летище.

Често задавани въпроси - NOMADCAR рент а кар на Цюрих, Летище

Как да наема кола от NOMADCAR на Цюрих, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от NOMADCAR на летище ZRH?

Най-евтината кола от NOMADCAR на Цюрих, Летище е Skoda Fabia. Съответната настояща цена е $35.66 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Цюрих, Летище?

Цените на бензин близо до летище ZRH варират от $5.71 до $6.36.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при NOMADCAR с дебитна карта на Цюрих, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

NOMADCAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Цюрих, Летище [ZRH]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Цюрих, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на NOMADCAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!