Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Дон Муанг - Летище [DMK]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Дон Муанг - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Honda City

thrifty
A
5
5
2
Honda City

от

$18.07 на ден

SUV

Isuzu MU-X

thrifty
A
5
5
5
Isuzu MU-X

от

$36.60 на ден

Мини

Honda Brio

chic car rent
A
4
5
2
Honda Brio

от

$20.57 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

asap rent a car
A
5
5
2
Toyota Yaris

от

$27.34 на ден

Икономичен

Nissan March

national
A
5
3
2
Nissan March

от

$41.73 на ден

Компактен

Toyota Vios

avis
A
5
5
3
Toyota Vios

от

$29.29 на ден

SUV

Honda HR-V

chic car rent
A
5
5
4
Honda HR-V

от

$29.88 на ден

SUV

Toyota Fortuner 4WD

avis
A
5
5
5
Toyota Fortuner 4WD

от

$82.79 на ден

Миниван

Toyota Hilux Vigo Smart Cab

europcar
M
2
2
0
Toyota Hilux Vigo Smart Cab

от

$36.36 на ден

Миниван

Toyota Ventury

national
A
8
5
4
Toyota Ventury

от

$92.80 на ден

Стандартен

Honda Civic

chic car rent
A
5
4
4
Honda Civic

от

$45.72 на ден

Стандартен

Toyota Camry

asap rent a car
A
5
4
5
Toyota Camry

от

$64.20 на ден

Със 7 седалки

Toyota Fortuner

asap rent a car
A
7
5
1
Toyota Fortuner

от

$62.99 на ден

В пълен размер

Honda CR-V

chic car rent
A
5
4
5
Honda CR-V

от

$74.84 на ден

Информация за THRIFTY на Дон Муанг - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Дон Муанг - Летище [DMK].

Thrifty

Име на фирмата:

Thrifty

Адрес:

1st floor Arrival Hall Terminal 1, 222 Moo 10 Vibhavadee Rd, Srikan, Donmuang, Bangkok, 10210

Телефон:

+66 8 6342 8674

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Бонуси

  • - Пътна помощ

Обекти на THRIFTY близо до летище DMK

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Дон Муанг - Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Дон Муанг - Летище [DMK]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Дон Муанг - Летище [DMK]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Hertz Direct

Hertz 38 reviews

8.3 / 10

National Direct

National 7 reviews

8.3 / 10

Thai Rent A Car

Thai 15 reviews

8.2 / 10

Bizcar

Bizcar 20 reviews

8.2 / 10

Europcar

Europcar 6 reviews

7.7 / 10

Avis Direct

Avis 8 reviews

6.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Дон Муанг - Летище [DMK], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и . Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Дон Муанг - Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от и на Дон Муанг - Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

Ако търсите голяма кола на Дон Муанг - Летище, трябва да обмислите сделките от EUROPCAR и NATIONAL. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

THRIFTY Дон Муанг - Летище Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Дон Муанг - Летище DMK предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Suv , Mini , Compact , Van , Standard , 7-seater , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Дон Муанг - Летище, подгответе се да вземете Honda City, Toyota Yaris, и Nissan March или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Vios или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Дон Муанг - Летище, можете да вземете Honda Civic, и Toyota Camry .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Дон Муанг - Летище включва следните модели на коли под наем: и Honda CR-V .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Дон Муанг - Летище, ще получите една от следните коли: Isuzu MU-X, Honda HR-V, и Toyota Fortuner 4WD .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от THRIFTY Дон Муанг - Летище, можете да наемете и Toyota Fortuner .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Дон Муанг - Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Дон Муанг - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Дон Муанг - Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Дон Муанг - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Дон Муанг - Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Дон Муанг - Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Дон Муанг - Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Дон Муанг - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище DMK?

Най-евтината кола от THRIFTY на Дон Муанг - Летище е Honda City. Съответната настояща цена е $18.07 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Дон Муанг - Летище?

Цените на бензин близо до летище DMK варират от $2.97 до $4.10.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Дон Муанг - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Дон Муанг - Летище [DMK]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Дон Муанг - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!