Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем за под 25-годишни на Кхон Каен - Летище [KKC]

Проверете нашата таблица, за да научите цените на колите под наем за млади шофьори на Кхон Каен - Летище, класите на коли под наем, които са налични за шофьори под 25 годишни, и доставчиците, които предоставят на младите шофьори коли под наем на летище KKC.

За да направим селекцията Ви по-лесна, ние маркирахме най-евтината сделка за всеки клас коли под наем в червено.

Икономичен

Икономичен

SUV

SUV

Компактен

Компактен

Стандартен

Стандартен

SIXT Rent A Car от$41.87 от$45.38
Hertz Car Hire от$44.39
THAI Car Rental от$28.87 от$53.59
Chic Car Rent от$41.50

Най-добри фирми за коли под наем за под 25-годишни на Кхон Каен - Летище [KKC]

Агенции за коли под наем, които оперират на Кхон Каен - Летище и предоставят коли под наем за шофьори под 25 години, имат различни условия за коли под наем и средни рейтинги от предишните ни клиенти. За да имате безгрижно пътуване, имайте напредвид и двата критерия, когато избирате доставчик.

Hertz Direct

Hertz 9 reviews

8.8 / 10

Thrifty

Thrifty 37 reviews

8.6 / 10

Europcar

Europcar 50 reviews

8.1 / 10

Thai Rent A Car

Thai 41 reviews

7.9 / 10

SIXT Franchise

SIXT 30 reviews

7.4 / 10

Минималното възрастово изискване, за да наемете кола на Кхон Каен - Летище, е 25 години. Все пак бихте могли да си наемете кола на Кхон Каен - Летище, дори ако сте по-млади от 25 години. Обърнете особено внимание на възрастови ограничения за доставчици на коли под наем и ще намерите сделки за шофьори на възраст от 21 до 24 години.

В повечето случаи шофьорите под 25 години трябва да платят допълнителна такса за млад шофьор. Но тази такса обикновено е по-ниска за 21-24-годишни шофьори, отколкото за шофьори на възраст от 18 до 20 години.

Често задавани въпроси - Рент а кар за под 25-годишни на Кхон Каен - Летище

Как да наемете кола на Кхон Каен - Летище, ако сте под 25-годишни?

Въведете необходимия обект за вземане и за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наемането Ви. След като получите резултатите от търсенето, прочетете внимателно условия за коли под наем и особено възрастовите ограничения на доставчика на коли под наем, от който ще резервирате автомобил.

Можете да намерите някои доставчици на коли под наем, чиято минимална възраст за наемане на кола започва от 23 години. Ще можете да спестите много пари, тъй като няма да бъдете таксувани в допълнителна такса за млад шофьор при вземане.

Кои са най-евтините коли под наем за под 25-годишни на летище KKC?

Най-евтината кола за шофьор под 25 години на Кхон Каен - Летище е Toyota Yaris. Настоящата съответна цена е $28.87 на ден.

Мога ли да платя за рент-а-кар резервацията си за 25-годишен с дебитна карта на Кхон Каен - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията си. Обаче, когато вземате колата си, ще имате нужда от кредитна карта, издадена на името на главния шофьор, за да покриете депозита за кола под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще бъде възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето време това е платена опция, която се таксува на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел кола под наем по време на резервацията си?

Да, оферти, които включват определени модели коли, се отбелязват със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата с резултати за търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за моята кола под наем за под 25-годишен на Кхон Каен - Летище?

Така че, ако няма да купите застраховка с пълно покритие, ние Ви препоръчваме да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Можете да закупите този тип застраховка по време на онлайн резервацията си на кола под наем на 14CARS.com.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!