Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THAI налични на Транг - Летище [TST]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THAI на Транг - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Стандартен

Toyota Altis

thai
A
5
4
4
Toyota Altis

от

$36.25 на ден

SUV

Mitsubishi Pajero

thai
A
5
5
4
Mitsubishi Pajero

от

$46.00 на ден

Мини

Toyota Yaris

avis
A
4
5
2
Toyota Yaris

от

$20.14 на ден

Компактен

Toyota Vios

avis
A
5
5
3
Toyota Vios

от

$24.02 на ден

Икономичен

Honda Jazz

avis
A
4
5
2
Honda Jazz

от

$24.59 на ден

Миниван

Toyota Hilux Pickup

budget
M
2
2
0
Toyota Hilux Pickup

от

$34.57 на ден

Миниван

Toyota Commuter

budget
M
12
4
4
Toyota Commuter

от

$57.48 на ден

Стандартен

Toyota Altis 1.8

avis
A
5
4
5
Toyota Altis 1.8

от

$39.57 на ден

Със 7 седалки

Toyota Innova

budget
A
7
5
1
Toyota Innova

от

$68.98 на ден

SUV

Toyota Fortuner 2WD

budget
A
5
5
5
Toyota Fortuner 2WD

от

$70.93 на ден

Информация за THAI на Транг - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THAI за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THAI предоставя на Транг - Летище [TST].

THAI Car Rental

Име на фирмата:

THAI Car Rental

Адрес:

Trang Airport Khok Lo, Mueang, Trang, 92000, Thailand, Trang

Телефон:

+66 (0) 75 829 728

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Безплатно допълнителен шофьор
  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Транг - Летище [TST]

Като алтернатива на THAI има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Транг - Летище [TST]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Avis Direct

Avis 36 reviews

7.7 / 10

Budget Direct

Budget 6 reviews

6.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Транг - Летище [TST], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от AVIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Транг - Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от AVIS на Транг - Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Транг - Летище [TST], разгледайте SUV-тата от THAI5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Транг - Летище.

Ако търсите голяма кола на Транг - Летище, трябва да обмислите сделките от BUDGET. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

THAI Транг - Летище Преглед на парк коли под наем

THAI на Транг - Летище TST предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Standard , Suv , Mini , Compact , Economy , Van , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THAI Транг - Летище, подгответе се да вземете и Honda Jazz или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Vios или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THAI Транг - Летище, можете да вземете Toyota Altis, и Toyota Altis 1.8 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THAI Транг - Летище, ще получите една от следните коли: Mitsubishi Pajero, и Toyota Fortuner 2WD .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от THAI Транг - Летище, можете да наемете и Toyota Innova .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THAI Транг - Летище според Вашата цел

THAI осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THAI на Транг - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Транг - Летище, най-подходящите автомобили от THAI са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THAI на Транг - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THAI на Транг - Летище.
  • За млади шофьори THAI също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THAI на Транг - Летище.

Често задавани въпроси - THAI рент а кар на Транг - Летище

Как да наема кола от THAI на Транг - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THAI на летище TST?

Най-евтината кола от THAI на Транг - Летище е Toyota Altis. Съответната настояща цена е $36.25 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Транг - Летище?

Цените на бензин близо до летище TST варират от $2.97 до $3.66.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THAI с дебитна карта на Транг - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THAI осигурява ли опция за детска седалка за кола на Транг - Летище [TST]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Транг - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THAI кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!