Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем DOLLAR налични на East Elmhurst - Airport (new York) [LGA]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на DOLLAR на East Elmhurst - Airport (new York). Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Стандартен

Toyota Corolla

dollar
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$52.32 на ден

Стандартен

Chevrolet Cruze

dollar
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

от

$89.51 на ден

SUV

Toyota Rav4

dollar
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$52.56 на ден

SUV

Chevrolet Traverse

dollar
A
6
5
5
Chevrolet Traverse

от

$182.89 на ден

Икономичен

Chevrolet Spark

dollar
A
5
4
2
Chevrolet Spark

от

$52.62 на ден

Компактен

Hyundai Accent

dollar
A
5
5
3
Hyundai Accent

от

$52.76 на ден

Със 7 седалки

Dodge Caravan

dollar
A
7
5
3
Dodge Caravan

от

$58.54 на ден

Луксозен

Chrysler 300

dollar
A
5
4
5
Chrysler 300

от

$83.06 на ден

Информация за DOLLAR на East Elmhurst - Airport (new York)

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на DOLLAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които DOLLAR предоставя на East Elmhurst - Airport (new York) [LGA].

Dollar Car Rental

Име на фирмата:

Dollar Car Rental

Адрес:

45-01 20TH AVENUE, ENTRY ON 46TH STREET BETWEEN 19TH AND 20TH AVENUE, ASTORIA, NY (NY), UNITED STATES, 11105

Телефон:

866-434-2226

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Безплатен автобус

Бонуси

  • - Неограничен пробег

Обекти на DOLLAR близо до летище LGA

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до East Elmhurst - Airport (new York). Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

DOLLAR East Elmhurst - Airport (new York) Преглед на парк коли под наем

DOLLAR на East Elmhurst - Airport (new York) LGA предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Standard , Suv , Economy , Compact , 7-seater , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за DOLLAR East Elmhurst - Airport (new York), подгответе се да вземете и Chevrolet Spark или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Hyundai Accent или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от DOLLAR East Elmhurst - Airport (new York), можете да вземете Toyota Corolla, и Chevrolet Cruze .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от DOLLAR East Elmhurst - Airport (new York), ще получите една от следните коли: Toyota Rav4, и Chevrolet Traverse .

Премиум клас коли под наем, осигурен от DOLLAR East Elmhurst - Airport (new York) се състои от следните модели коли: и Chrysler 300 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от DOLLAR East Elmhurst - Airport (new York), можете да наемете и Dodge Caravan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от DOLLAR East Elmhurst - Airport (new York) според Вашата цел

DOLLAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от DOLLAR на East Elmhurst - Airport (new York) за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на East Elmhurst - Airport (new York), най-подходящите автомобили от DOLLAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от DOLLAR на East Elmhurst - Airport (new York) за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от DOLLAR на East Elmhurst - Airport (new York).
  • За млади шофьори DOLLAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от DOLLAR на East Elmhurst - Airport (new York).

Често задавани въпроси - DOLLAR рент а кар на East Elmhurst - Airport (new York)

Как да наема кола от DOLLAR на East Elmhurst - Airport (new York)?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от DOLLAR на летище LGA?

Най-евтината кола от DOLLAR на East Elmhurst - Airport (new York) е Toyota Corolla. Съответната настояща цена е $52.32 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от DOLLAR на East Elmhurst - Airport (new York) [LGA]?

Най-често резервираният клас коли от DOLLAR на летище LGA е Стандартен. Най-евтиният Стандартен автомобил от DOLLAR е TOYOTA COROLLA. Цената му започва от $52.32 на ден.

Каква е цената на бензин близо до East Elmhurst - Airport (new York)?

Цените на бензин близо до летище LGA варират от $2.04 до $3.49.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при DOLLAR с дебитна карта на East Elmhurst - Airport (new York)?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

DOLLAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на East Elmhurst - Airport (new York) [LGA]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на East Elmhurst - Airport (new York)?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на DOLLAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!