Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Аделаида, Летище [ADL]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Аделаида, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Suzuki Swift

firefly
A
4
4
2
Suzuki Swift

от

$32.40 на ден

Икономичен

Kia Rio

europcar
A
5
5
2
Kia Rio

от

$84.77 на ден

Компактен

Mitsubishi Lancer

east coast
A
5
5
2
Mitsubishi Lancer

от

$34.88 на ден

Компактен

Hyundai Kona

europcar
A
5
5
3
Hyundai Kona

от

$89.31 на ден

SUV

Nissan Qashqai

firefly
A
5
5
3
Nissan Qashqai

от

$38.48 на ден

SUV

BMW X3

europcar
A
5
5
5
BMW X3

от

$113.00 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

ace rental cars
A
5
4
2
Toyota Camry

от

$53.39 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

europcar
A
5
4
5
BMW 3 Series

от

$100.33 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

budget
A
5
5
4
Hyundai Elantra

от

$74.45 на ден

Миниван

Kia Carnival

firefly
A
8
4
3
Kia Carnival

от

$81.01 на ден

Миниван

Ford Ranger Double Cab

europcar
A
5
4
4
Ford Ranger Double Cab

от

$118.31 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

europcar
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$93.10 на ден

Информация за HERTZ на Аделаида, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Аделаида, Летище [ADL].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Sir Donald Bradman Dve, Adelaide, Sau, 5000, SA, South Australia

Телефон:

08 82344566

Обекти на HERTZ близо до летище ADL

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Аделаида, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Аделаида, Летище [ADL]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Аделаида, Летище [ADL]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Budget ABG Franchise

Budget 12 reviews

9 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 16 reviews

8.7 / 10

Firefly

Firefly 7 reviews

8.6 / 10

Alamo EMEA

Alamo 19 reviews

8.4 / 10

Thrifty

Thrifty 6 reviews

8.3 / 10

Enterprise

Enterprise 6 reviews

8.2 / 10

Europcar Corporate

Europcar 236 reviews

8 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 8 reviews

7.8 / 10

Alpha

Alpha 137 reviews

7.5 / 10

SIXT Franchise

SIXT 27 reviews

7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Аделаида, Летище [ADL], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от FIREFLY и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Аделаида, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от и EUROPCAR на Аделаида, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за FIREFLY кола под наем на Аделаида, Летище [ADL], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Аделаида, Летище.

Ако търсите голяма кола на Аделаида, Летище, трябва да обмислите сделките от FIREFLY и EUROPCAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Аделаида, Летище, трябва да разгледате офертите от EUROPCAR. Те представляват достатъчно Луксозен, на Аделаида, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

HERTZ Аделаида, Летище Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Аделаида, Летище ADL предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Suv , Fullsize , Standard , Van , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Аделаида, Летище, подгответе се да вземете Suzuki Swift, и Kia Rio или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Mitsubishi Lancer, и Hyundai Kona или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Аделаида, Летище, можете да вземете и Hyundai Elantra .

HERTZ клас коли под наем в пълен размер на Аделаида, Летище включва следните модели на коли под наем: Toyota Camry, и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Аделаида, Летище, ще получите една от следните коли: Nissan Qashqai, и BMW X3 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от HERTZ Аделаида, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes C Class .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Аделаида, Летище според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Аделаида, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Аделаида, Летище, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Аделаида, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Аделаида, Летище.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Аделаида, Летище.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Аделаида, Летище

Как да наема кола от HERTZ на Аделаида, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище ADL?

Най-евтината кола от HERTZ на Аделаида, Летище е Suzuki Swift. Съответната настояща цена е $32.40 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Аделаида, Летище?

Цените на бензин близо до летище ADL варират от $3.49 до $4.19.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Аделаида, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Аделаида, Летище [ADL]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Аделаида, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!