Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем NATIONAL налични на Каирнс, Летище [CNS]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на NATIONAL на Каирнс, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Kia Rio

europcar
A
5
5
2
Kia Rio

от

$118.35 на ден

SUV

Mitsubishi Eclipse

east coast
A
5
5
3
Mitsubishi Eclipse

от

$120.53 на ден

SUV

Toyota Kluger

avis
A
5
5
6
Toyota Kluger

от

$259.55 на ден

Стандартен

Hyundai i30

europcar
A
5
4
4
Hyundai i30

от

$125.77 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

budget
A
5
5
4
Hyundai Elantra

от

$168.36 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

europcar
A
5
4
5
BMW 3 Series

от

$145.63 на ден

В пълен размер

Toyota Camry Hybrid

budget
A
5
4
5
Toyota Camry Hybrid

от

$191.77 на ден

Компактен

Hyundai Accent

bargain car rentals
A
5
5
3
Hyundai Accent

от

$147.49 на ден

Миниван

Kia Carnival

europcar
A
8
4
3
Kia Carnival

от

$252.98 на ден

Информация за NATIONAL на Каирнс, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на NATIONAL за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които NATIONAL предоставя на Каирнс, Летище [CNS].

National

Име на фирмата:

National

Адрес:

SERVICED BY REDSPOT ENTERPRISE, TERMINAL BUILDINAIRPORT AVENUE, CAIRNS, 4870, QLD, Queensland

Телефон:

740349045

Обекти на NATIONAL близо до летище CNS

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Каирнс, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Каирнс, Летище [CNS]

Като алтернатива на NATIONAL има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Каирнс, Летище [CNS]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Hertz Corporate

Hertz 10 reviews

8.7 / 10

Budget ABG Franchise

Budget 53 reviews

8.5 / 10

Europcar Corporate

Europcar 19 reviews

8.5 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 46 reviews

8.4 / 10

Thrifty

Thrifty 84 reviews

7.9 / 10

Firefly

Firefly 54 reviews

7.6 / 10

Enterprise

Enterprise 25 reviews

7.6 / 10

Alamo EMEA

Alamo 76 reviews

7.4 / 10

ACE

ACE 19 reviews

5 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Каирнс, Летище [CNS], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и . Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Каирнс, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и BUDGET на Каирнс, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

Ако търсите голяма кола на Каирнс, Летище, трябва да обмислите сделките от EUROPCAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

NATIONAL Каирнс, Летище Преглед на парк коли под наем

NATIONAL на Каирнс, Летище CNS предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Suv , Standard , Fullsize , Compact , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за NATIONAL Каирнс, Летище, подгответе се да вземете и Kia Rio или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Hyundai Accent или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от NATIONAL Каирнс, Летище, можете да вземете Hyundai i30, и Hyundai Elantra .

NATIONAL клас коли под наем в пълен размер на Каирнс, Летище включва следните модели на коли под наем: BMW 3 Series, и Toyota Camry Hybrid .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от NATIONAL Каирнс, Летище, ще получите една от следните коли: Mitsubishi Eclipse, и Toyota Kluger .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от NATIONAL Каирнс, Летище според Вашата цел

NATIONAL осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от NATIONAL на Каирнс, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Каирнс, Летище, най-подходящите автомобили от NATIONAL са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от NATIONAL на Каирнс, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от NATIONAL на Каирнс, Летище.
  • За млади шофьори NATIONAL също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от NATIONAL на Каирнс, Летище.

Често задавани въпроси - NATIONAL рент а кар на Каирнс, Летище

Как да наема кола от NATIONAL на Каирнс, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от NATIONAL на летище CNS?

Най-евтината кола от NATIONAL на Каирнс, Летище е Kia Rio. Съответната настояща цена е $118.35 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Каирнс, Летище?

Цените на бензин близо до летище CNS варират от $3.64 до $4.36.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при NATIONAL с дебитна карта на Каирнс, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

NATIONAL осигурява ли опция за детска седалка за кола на Каирнс, Летище [CNS]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Каирнс, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на NATIONAL кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!