Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем FIREFLY налични на Дарвин, Летище [DRW]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на FIREFLY на Дарвин, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Suzuki Swift

firefly
A
5
3
2
Suzuki Swift

от

$86.06 на ден

Компактен

Skoda Rapid

firefly
A
5
5
3
Skoda Rapid

от

$88.37 на ден

Икономичен

Holden Spark

budget
M
5
3
2
Holden Spark

от

$46.01 на ден

Икономичен

Hyundai Accent

bargain car rentals
M
5
3
2
Hyundai Accent

от

$112.78 на ден

Компактен

Toyota Yaris

alamo
A
5
3
2
Toyota Yaris

от

$58.36 на ден

Компактен

Hyundai Kona

europcar
A
5
5
3
Hyundai Kona

от

$109.78 на ден

Стандартен

Kia Cerato

alamo
A
5
4
4
Kia Cerato

от

$61.93 на ден

Стандартен

Toyota Corolla Sedan

thrifty
A
5
3
4
Toyota Corolla Sedan

от

$128.13 на ден

SUV

Mitsubishi ASX

alamo
A
5
5
3
Mitsubishi ASX

от

$63.59 на ден

SUV

Mitsubishi Pajero

avis
A
5
5
6
Mitsubishi Pajero

от

$222.35 на ден

Със 7 седалки

Isuzu MU-X 7 Seater

europcar
A
7
5
3
Isuzu MU-X 7 Seater

от

$85.58 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

hertz
A
5
4
5
Toyota Camry

от

$104.26 на ден

В пълен размер

Toyota Camry Hybrid

avis
A
5
4
5
Toyota Camry Hybrid

от

$160.89 на ден

Миниван

Hyundai iMax

bargain car rentals
A
8
4
3
Hyundai iMax

от

$107.10 на ден

Информация за FIREFLY на Дарвин, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на FIREFLY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които FIREFLY предоставя на Дарвин, Летище [DRW].

Firefly Car Rental

Име на фирмата:

Firefly Car Rental

Адрес:

Mc Millan's Road, Marrara, Darwin, 0812, NT, Northern Territory

Телефон:

088450999

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътните такси: $8.54
  • - Пътна помощ

Обекти на FIREFLY близо до летище DRW

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Дарвин, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Дарвин, Летище [DRW]

Като алтернатива на FIREFLY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Дарвин, Летище [DRW]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Budget ABG Franchise

Budget 61 reviews

8.7 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 49 reviews

8.6 / 10

Hertz Corporate

Hertz 15 reviews

8.5 / 10

Thrifty

Thrifty 84 reviews

7.8 / 10

Alamo EMEA

Alamo 82 reviews

7.7 / 10

Enterprise

Enterprise 25 reviews

7.7 / 10

Europcar Corporate

Europcar 799 reviews

7.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Дарвин, Летище [DRW], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и . Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Дарвин, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от ALAMO и THRIFTY на Дарвин, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ALAMO кола под наем на Дарвин, Летище [DRW], разгледайте SUV-тата от FIREFLY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Дарвин, Летище.

FIREFLY Дарвин, Летище Преглед на парк коли под наем

FIREFLY на Дарвин, Летище DRW предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Suv , 7-seater , Fullsize , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за FIREFLY Дарвин, Летище, подгответе се да вземете Suzuki Swift, Holden Spark, и Hyundai Accent или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Skoda Rapid, Toyota Yaris, и Hyundai Kona или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от FIREFLY Дарвин, Летище, можете да вземете Kia Cerato, и Toyota Corolla Sedan .

FIREFLY клас коли под наем в пълен размер на Дарвин, Летище включва следните модели на коли под наем: Toyota Camry, и Toyota Camry Hybrid .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от FIREFLY Дарвин, Летище, ще получите една от следните коли: Mitsubishi ASX, и Mitsubishi Pajero .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от FIREFLY Дарвин, Летище, можете да наемете и Isuzu MU-X 7 Seater .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от FIREFLY Дарвин, Летище според Вашата цел

FIREFLY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от FIREFLY на Дарвин, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Дарвин, Летище, най-подходящите автомобили от FIREFLY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от FIREFLY на Дарвин, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от FIREFLY на Дарвин, Летище.
  • За млади шофьори FIREFLY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от FIREFLY на Дарвин, Летище.

Често задавани въпроси - FIREFLY рент а кар на Дарвин, Летище

Как да наема кола от FIREFLY на Дарвин, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от FIREFLY на летище DRW?

Най-евтината кола от FIREFLY на Дарвин, Летище е Suzuki Swift. Съответната настояща цена е $86.06 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем FIREFLY на Дарвин, Летище [DRW]?

Най-популярните коли под наем на Дарвин, Летище от FIREFLY в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $88.37 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от FIREFLY на Дарвин, Летище [DRW]?

Най-често резервираният клас коли от FIREFLY на летище DRW е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от FIREFLY е SUZUKI SWIFT. Цената му започва от $86.06 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при FIREFLY с дебитна карта на Дарвин, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

FIREFLY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Дарвин, Летище [DRW]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Дарвин, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на FIREFLY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!