Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Икономичен е наличен на Кунунура, Летище [KNX]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Икономичен на Кунунура, Летище и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Икономичен, които са налични на летище KNX .

Икономичен

Nissan Micra

avis
M
5
3
2
Nissan Micra

от

$28.99 на ден

Компактен

Hyundai i20

budget
A
5
3
2
Hyundai i20

от

$32.25 на ден

Стандартен

Nissan Pulsar

budget
A
5
3
4
Nissan Pulsar

от

$33.93 на ден

Стандартен

Mitsubishi Lancer

thrifty
A
5
4
4
Mitsubishi Lancer

от

$91.09 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

budget
A
5
4
5
Toyota Camry

от

$35.61 на ден

Комби

Holden Commodore Estate

budget
A
5
5
5
Holden Commodore Estate

от

$41.49 на ден

SUV

Nissan X-Trail

budget
A
5
5
5
Nissan X-Trail

от

$48.99 на ден

SUV

Mitsubishi Outlander

thrifty
A
5
5
5
Mitsubishi Outlander

от

$93.14 на ден

Информация за класове на коли под наем Икономичен на Кунунура, Летище

Икономичният клас коли над наем могат да бъдат наречени „суперминита“ в Европа или „подкомпактни“ в Северна Америка. Обикновено икономичните коли са по-леки и малки от стандартните, но предлагат повече място и комфорт от мини колите.

Този клас коли под наем е страхотна комбинация от по-ниска цена за наем и добър разход за гориво поради средния си размер. Такива коли обикновено позволяват четирима пътници да пътуват удобно с допълнително място за багаж и лични принадлежности.

В исторически план, икономичният клас коли са сред най-популярните, тъй като тези коли са евтино решение за пътуване с приятели или семейство и страхотна възможност да се справите с личните си задължения.

Коли под наем Икономичен на летище KNX

Колите под наем Икономичен на Кунунура, Летище биват следните модели: Nissan Micra, подобни автомобили под наем на Икономичен.

Често задавани въпроси - Коли под наем Икономичен на Кунунура, Летище

Как да резервирате кола под наем Икономичен на Кунунура, Летище?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Икономичен на летище KNX?

Най-евтината кола под наем Икономичен на Кунунура, Летище е Nissan Micra от avis. Настоящата приложима цена е $28.99 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Икономичен на Кунунура, Летище?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Икономичен на Кунунура, Летище?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Икономичен на Кунунура, Летище?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Икономичен на Кунунура, Летище. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Кунунура, Летище се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Икономичен за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Икономичен за една посока на Кунунура, Летище. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!