Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем EAST-COAST налични на Лонсестън Тазмания, Летище [LST]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на EAST-COAST на Лонсестън Тазмания, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

SUV

Mitsubishi Eclipse

east coast
A
5
5
3
Mitsubishi Eclipse

от

$94.78 на ден

SUV

Holden Trax

bargain car rentals
A
5
5
3
Holden Trax

от

$55.97 на ден

SUV

Subaru Forester

hertz
A
5
5
4
Subaru Forester

от

$201.91 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

bargain car rentals
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$57.87 на ден

Стандартен

Kia Cerato

alamo
A
5
4
4
Kia Cerato

от

$119.13 на ден

Компактен

Hyundai Accent

bargain car rentals
A
5
5
2
Hyundai Accent

от

$60.24 на ден

Компактен

Mercedes A Class

europcar
A
5
5
3
Mercedes A Class

от

$144.98 на ден

В пълен размер

Holden Commodore

europcar
A
5
4
5
Holden Commodore

от

$97.16 на ден

В пълен размер

Toyota Camry Hybrid

avis
A
5
4
5
Toyota Camry Hybrid

от

$173.27 на ден

Икономичен

Kia Rio

avis
A
5
5
2
Kia Rio

от

$105.76 на ден

Икономичен

Holden Spark

budget
M
5
3
2
Holden Spark

от

$128.46 на ден

Миниван

Hyundai iMax

bargain car rentals
A
8
4
3
Hyundai iMax

от

$130.84 на ден

Миниван

Ford Ranger Double Cab

europcar
A
5
4
4
Ford Ranger Double Cab

от

$167.43 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

europcar
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$144.47 на ден

Информация за EAST-COAST на Лонсестън Тазмания, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на EAST-COAST за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които EAST-COAST предоставя на Лонсестън Тазмания, Летище [LST].

EastCoast Car Rental

Име на фирмата:

EastCoast Car Rental

Адрес:

Off Airport - 129 Evandale Drive, Western Junction, Launceston, 7212, TAS, Tasmania

Телефон:

1800 474 258

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Безплатен автобус

Най-добри фирми за коли под наем на Лонсестън Тазмания, Летище [LST]

Като алтернатива на EAST-COAST има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Лонсестън Тазмания, Летище [LST]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Budget ABG Franchise

Budget 53 reviews

8.5 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 46 reviews

8.4 / 10

Europcar Corporate

Europcar 17 reviews

8.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 11 reviews

8.1 / 10

Thrifty

Thrifty 274 reviews

7.9 / 10

Enterprise

Enterprise 25 reviews

7.6 / 10

Alamo EMEA

Alamo 76 reviews

7.4 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Лонсестън Тазмания, Летище [LST], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Лонсестън Тазмания, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от и ALAMO на Лонсестън Тазмания, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

Ако търсите голяма кола на Лонсестън Тазмания, Летище, трябва да обмислите сделките от и EUROPCAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Лонсестън Тазмания, Летище, трябва да разгледате офертите от EUROPCAR. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Лонсестън Тазмания, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

EAST-COAST Лонсестън Тазмания, Летище Преглед на парк коли под наем

EAST-COAST на Лонсестън Тазмания, Летище LST предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Suv , Standard , Compact , Fullsize , Economy , Van , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за EAST-COAST Лонсестън Тазмания, Летище, подгответе се да вземете Kia Rio, и Holden Spark или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Hyundai Accent, и Mercedes A Class или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от EAST-COAST Лонсестън Тазмания, Летище, можете да вземете Toyota Corolla, и Kia Cerato .

EAST-COAST клас коли под наем в пълен размер на Лонсестън Тазмания, Летище включва следните модели на коли под наем: Holden Commodore, и Toyota Camry Hybrid .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от EAST-COAST Лонсестън Тазмания, Летище, ще получите една от следните коли: Mitsubishi Eclipse, Holden Trax, и Subaru Forester .

Премиум клас коли под наем, осигурен от EAST-COAST Лонсестън Тазмания, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes C Class .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от EAST-COAST Лонсестън Тазмания, Летище според Вашата цел

EAST-COAST осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от EAST-COAST на Лонсестън Тазмания, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Лонсестън Тазмания, Летище, най-подходящите автомобили от EAST-COAST са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от EAST-COAST на Лонсестън Тазмания, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от EAST-COAST на Лонсестън Тазмания, Летище.
  • За млади шофьори EAST-COAST също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от EAST-COAST на Лонсестън Тазмания, Летище.

Често задавани въпроси - EAST-COAST рент а кар на Лонсестън Тазмания, Летище

Как да наема кола от EAST-COAST на Лонсестън Тазмания, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от EAST-COAST на летище LST?

Най-евтината кола от EAST-COAST на Лонсестън Тазмания, Летище е Mitsubishi Eclipse. Съответната настояща цена е $94.78 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Лонсестън Тазмания, Летище?

Цените на бензин близо до летище LST варират от $3.43 до $4.19.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при EAST-COAST с дебитна карта на Лонсестън Тазмания, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

EAST-COAST осигурява ли опция за детска седалка за кола на Лонсестън Тазмания, Летище [LST]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Лонсестън Тазмания, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на EAST-COAST кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!