Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем RED-SPOT налични на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети [MEL]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на RED-SPOT на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Kia Rio

alpha
A
5
5
2
Kia Rio

от

$49.55 на ден

Икономичен

Skoda Fabia

firefly
A
5
5
2
Skoda Fabia

от

$102.64 на ден

Стандартен

Hyundai i30

alpha
A
5
4
4
Hyundai i30

от

$52.29 на ден

Стандартен

BMW X1

europcar
A
5
5
3
BMW X1

от

$208.90 на ден

Компактен

Hyundai Accent

east coast
M
5
5
3
Hyundai Accent

от

$63.30 на ден

Компактен

Audi Q2

hertz
A
5
5
3
Audi Q2

от

$175.90 на ден

SUV

Kia Sportage

alpha
A
5
5
4
Kia Sportage

от

$68.76 на ден

SUV

BMW X3

europcar
A
5
5
5
BMW X3

от

$225.93 на ден

В пълен размер

Toyota Aurion

bargain car rentals
A
5
4
2
Toyota Aurion

от

$68.91 на ден

В пълен размер

Toyota Camry Hybrid

budget
A
5
4
5
Toyota Camry Hybrid

от

$210.08 на ден

Миниван

Hyundai iMax

bargain car rentals
A
8
4
3
Hyundai iMax

от

$92.28 на ден

Миниван

Toyota Commuter

europcar
A
12
4
6
Toyota Commuter

от

$197.22 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

europcar
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$116.15 на ден

Със 7 седалки

Isuzu MU-X 7 Seater

europcar
A
7
5
3
Isuzu MU-X 7 Seater

от

$180.89 на ден

Информация за RED-SPOT на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на RED-SPOT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които RED-SPOT предоставя на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети [MEL].

Redspot

Име на фирмата:

Redspot

Адрес:

Arrivals Hall, Terminal 1, 3, Departure Drive, Melbourne Airport, Melbourne, 3045

Телефон:

61 3 9334 5455

Обекти на RED-SPOT близо до летище MEL

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети [MEL]

Като алтернатива на RED-SPOT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети [MEL]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Budget ABG Franchise

Budget 7 reviews

9.1 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 49 reviews

8.5 / 10

Alpha

Alpha 12 reviews

8.1 / 10

Firefly

Firefly 19 reviews

7.8 / 10

Enterprise

Enterprise 24 reviews

7.6 / 10

Thrifty

Thrifty 69 reviews

7.5 / 10

Hertz Corporate

Hertz 103 reviews

7.1 / 10

Alamo EMEA

Alamo 11 reviews

7.1 / 10

Europcar Corporate

Europcar 149 reviews

6.8 / 10

ACE

ACE 21 reviews

5.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети [MEL], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от ALPHA и FIREFLY. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети.

Голям брой средни коли се предоставя от ALPHA и EUROPCAR на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ALPHA кола под наем на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети [MEL], разгледайте SUV-тата от RED-SPOT5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети.

Ако търсите голяма кола на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети, трябва да обмислите сделките от и EUROPCAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети, трябва да разгледате офертите от EUROPCAR. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети, за да задоволят всяка прищявка.

RED-SPOT Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети Преглед на парк коли под наем

RED-SPOT на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети MEL предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Standard , Compact , Suv , Fullsize , Van , Luxury , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за RED-SPOT Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети, подгответе се да вземете Kia Rio, и Skoda Fabia или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Hyundai Accent, и Audi Q2 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от RED-SPOT Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети, можете да вземете Hyundai i30, и BMW X1 .

RED-SPOT клас коли под наем в пълен размер на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети включва следните модели на коли под наем: Toyota Aurion, и Toyota Camry Hybrid .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от RED-SPOT Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети, ще получите една от следните коли: Kia Sportage, и BMW X3 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от RED-SPOT Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети се състои от следните модели коли: и Mercedes C Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от RED-SPOT Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети, можете да наемете и Isuzu MU-X 7 Seater .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от RED-SPOT Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети според Вашата цел

RED-SPOT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от RED-SPOT на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети, най-подходящите автомобили от RED-SPOT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от RED-SPOT на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от RED-SPOT на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети.
  • За млади шофьори RED-SPOT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от RED-SPOT на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети.

Често задавани въпроси - RED-SPOT рент а кар на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети

Как да наема кола от RED-SPOT на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от RED-SPOT на летище MEL?

Най-евтината кола от RED-SPOT на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети е Kia Rio. Съответната настояща цена е $49.55 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети?

Цените на бензин близо до летище MEL варират от $3.63 до $4.19.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при RED-SPOT с дебитна карта на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

RED-SPOT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети [MEL]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Мелбърн - Терминал За Вътрешни Полети?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на RED-SPOT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!