Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SUNSET-RENT-A-CAR налични на Летище Пърт - Вътрешен Терминал [PER]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SUNSET-RENT-A-CAR на Летище Пърт - Вътрешен Терминал. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Kia Rio

europcar
A
5
5
2
Kia Rio

от

$71.18 на ден

Стандартен

Kia Cerato

europcar
A
5
5
4
Kia Cerato

от

$72.03 на ден

SUV

Mitsubishi ASX

europcar
A
5
5
5
Mitsubishi ASX

от

$74.70 на ден

SUV

Mitsubishi Outlander

ace rental cars
A
5
5
5
Mitsubishi Outlander

от

$128.46 на ден

Компактен

Toyota Corolla

avis
A
5
5
3
Toyota Corolla

от

$78.35 на ден

В пълен размер

Holden Commodore

avis
A
5
4
5
Holden Commodore

от

$83.72 на ден

В пълен размер

Toyota Camry Hybrid

avis
A
5
4
5
Toyota Camry Hybrid

от

$93.88 на ден

Със 7 седалки

Isuzu MU-X 7 Seater

europcar
A
7
5
3
Isuzu MU-X 7 Seater

от

$102.81 на ден

Информация за SUNSET-RENT-A-CAR на Летище Пърт - Вътрешен Терминал

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SUNSET-RENT-A-CAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SUNSET-RENT-A-CAR предоставя на Летище Пърт - Вътрешен Терминал [PER].

Sunset Rent A Car

Име на фирмата:

Sunset Rent A Car

Адрес:

Meet & greet at Terminal 3 / 4, Perth, 6105

Телефон:

+66 1300 628 638

Обекти на SUNSET-RENT-A-CAR близо до летище PER

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Пърт - Вътрешен Терминал. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Пърт - Вътрешен Терминал [PER]

Като алтернатива на SUNSET-RENT-A-CAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Пърт - Вътрешен Терминал [PER]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Hertz Corporate

Hertz 27 reviews

8.8 / 10

Budget ABG Franchise

Budget 60 reviews

8.7 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 49 reviews

8.5 / 10

Alamo EMEA

Alamo 82 reviews

7.6 / 10

Enterprise

Enterprise 24 reviews

7.6 / 10

Thrifty

Thrifty 12 reviews

7.4 / 10

Alpha

Alpha 54 reviews

7.4 / 10

Europcar Corporate

Europcar 61 reviews

7.1 / 10

ACE

ACE 21 reviews

5.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Пърт - Вътрешен Терминал [PER], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и AVIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Пърт - Вътрешен Терминал.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и AVIS на Летище Пърт - Вътрешен Терминал. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Летище Пърт - Вътрешен Терминал [PER], разгледайте SUV-тата от SUNSET-RENT-A-CAR5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Пърт - Вътрешен Терминал.

SUNSET-RENT-A-CAR Летище Пърт - Вътрешен Терминал Преглед на парк коли под наем

SUNSET-RENT-A-CAR на Летище Пърт - Вътрешен Терминал PER предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Standard , Suv , Compact , Fullsize , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SUNSET-RENT-A-CAR Летище Пърт - Вътрешен Терминал, подгответе се да вземете и Kia Rio или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Corolla или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SUNSET-RENT-A-CAR Летище Пърт - Вътрешен Терминал, можете да вземете и Kia Cerato .

SUNSET-RENT-A-CAR клас коли под наем в пълен размер на Летище Пърт - Вътрешен Терминал включва следните модели на коли под наем: Holden Commodore, и Toyota Camry Hybrid .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SUNSET-RENT-A-CAR Летище Пърт - Вътрешен Терминал, ще получите една от следните коли: Mitsubishi ASX, и Mitsubishi Outlander .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от SUNSET-RENT-A-CAR Летище Пърт - Вътрешен Терминал, можете да наемете и Isuzu MU-X 7 Seater .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SUNSET-RENT-A-CAR Летище Пърт - Вътрешен Терминал според Вашата цел

SUNSET-RENT-A-CAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SUNSET-RENT-A-CAR на Летище Пърт - Вътрешен Терминал за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Пърт - Вътрешен Терминал, най-подходящите автомобили от SUNSET-RENT-A-CAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SUNSET-RENT-A-CAR на Летище Пърт - Вътрешен Терминал за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SUNSET-RENT-A-CAR на Летище Пърт - Вътрешен Терминал.
  • За млади шофьори SUNSET-RENT-A-CAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SUNSET-RENT-A-CAR на Летище Пърт - Вътрешен Терминал.

Често задавани въпроси - SUNSET-RENT-A-CAR рент а кар на Летище Пърт - Вътрешен Терминал

Как да наема кола от SUNSET-RENT-A-CAR на Летище Пърт - Вътрешен Терминал?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SUNSET-RENT-A-CAR на летище PER?

Най-евтината кола от SUNSET-RENT-A-CAR на Летище Пърт - Вътрешен Терминал е Kia Rio. Съответната настояща цена е $71.18 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Пърт - Вътрешен Терминал?

Цените на бензин близо до летище PER варират от $3.49 до $4.19.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SUNSET-RENT-A-CAR с дебитна карта на Летище Пърт - Вътрешен Терминал?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SUNSET-RENT-A-CAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Пърт - Вътрешен Терминал [PER]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Пърт - Вътрешен Терминал?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SUNSET-RENT-A-CAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!