Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Със 7 седалки е наличен на Sunshine Coast - Maroochydore Airport [MCY]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Със 7 седалки на Sunshine Coast - Maroochydore Airport и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Със 7 седалки, които са налични на летище MCY .

Миниван

Toyota Commuter

thrifty
A
12
4
6
Toyota Commuter

от

$151.10 на ден

SUV

Suzuki Jimny

thrifty
A
4
3
2
Suzuki Jimny

от

$88.99 на ден

SUV

Mitsubishi Pajero

budget
A
5
5
6
Mitsubishi Pajero

от

$232.85 на ден

Компактен

Hyundai Accent

budget
A
5
3
2
Hyundai Accent

от

$102.96 на ден

Компактен

Hyundai i30

avis
A
5
5
2
Hyundai i30

от

$110.58 на ден

Икономичен

Kia Rio

avis
A
5
5
2
Kia Rio

от

$105.07 на ден

Стандартен

Kia Cerato

thrifty
A
5
4
4
Kia Cerato

от

$109.47 на ден

Стандартен

Toyota Corolla Sedan

thrifty
A
5
3
4
Toyota Corolla Sedan

от

$111.29 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

budget
A
5
4
5
Toyota Camry

от

$142.61 на ден

Информация за класове на коли под наем Със 7 седалки на Sunshine Coast - Maroochydore Airport

Името на този клас коли под наем говори само по себе си, те имат 7 седалки, за разлика от по-малките автомобили с 5 седалки. Тези допълнителни 2 седалки позволяват не само пътуване на по-голяма група от хора, но и осигуряват допълнително място за багаж и лични принадлежности. Поради това колите със 7 седалки често се избират за семейни ваканции или пътувания на големи групи.

Понякога е по-добра идея да наемете една кола с допълнително свободно място вместо да наемате 2 отделни автомобила, за да съберат голяма група хора. Ако мястото е един от топ приоритетите Ви, докато избирате кола под наем, свръхголемият клас коли под наем може да бъде отлично решение за Вас.

Коли под наем Със 7 седалки на летище MCY

Колите под наем Със 7 седалки на Sunshine Coast - Maroochydore Airport биват следните модели: подобни автомобили под наем на Със 7 седалки.

Обекти на коли под наем Със 7 седалки близо до Sunshine Coast - Maroochydore Airport

Не забравяйте да проверите сделките за коли под наем в обекти на място и извън летища, както и в близост до Sunshine Coast - Maroochydore Airport. Цените и наличността на колите обикновено са различни. Уверете сте, че сте направили най-добрия избор.

Близки места за коли под наем на летищата

Най-добри доставчици на Със 7 седалки колид под наем на Sunshine Coast - Maroochydore Airport

За да направите най-добрия избор на сделки за коли под наем на Със 7 седалки на Sunshine Coast - Maroochydore Airport [MCY], обръщайте внимание не само на модела кола под наем и цената, а и на доставчика на кола на под наем, който предлага тази сделка. Агенциите за коли под наем, които предлагат автомобили на Със 7 седалки на Sunshine Coast - Maroochydore Airport имат различни условия за даване под наем на коли и рейтинг от предишни клиенти.

Най-голямото разнообразие на сделки за коли под наем Със 7 седалки на Sunshine Coast - Maroochydore Airport се предлага от HERTZ CORPORATE.

Hertz Corporate

Hertz 6 reviews

9.3 / 10

Thrifty

Thrifty 294 reviews

7.9 / 10

Alamo EMEA

Alamo 79 reviews

7.6 / 10

Enterprise

Enterprise 25 reviews

7.6 / 10

Alpha

Alpha 51 reviews

7.3 / 10

Често задавани въпроси - Коли под наем Със 7 седалки на Sunshine Coast - Maroochydore Airport

Как да резервирате кола под наем Със 7 седалки на Sunshine Coast - Maroochydore Airport?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Със 7 седалки на летище MCY?

Най-евтината кола под наем Със 7 седалки на Sunshine Coast - Maroochydore Airport е Toyota Commuter от thrifty. Настоящата приложима цена е $151.10 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Със 7 седалки на Sunshine Coast - Maroochydore Airport?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Със 7 седалки на Sunshine Coast - Maroochydore Airport?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Със 7 седалки на Sunshine Coast - Maroochydore Airport?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Със 7 седалки на Sunshine Coast - Maroochydore Airport. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Sunshine Coast - Maroochydore Airport се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Със 7 седалки за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Със 7 седалки за една посока на Sunshine Coast - Maroochydore Airport. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!