Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем RED-SPOT налични на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии [SYD]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на RED-SPOT на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Suzuki Swift

east coast
A
5
3
2
Suzuki Swift

от

$25.35 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

thrifty
A
5
3
2
Toyota Yaris

от

$116.01 на ден

Компактен

Hyundai Accent

east coast
A
5
5
3
Hyundai Accent

от

$26.83 на ден

Компактен

Holden Barina

avis
M
5
5
3
Holden Barina

от

$77.61 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

ace rental cars
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$31.59 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

budget
A
5
5
4
Hyundai Elantra

от

$137.64 на ден

SUV

Mitsubishi Eclipse

east coast
A
5
5
3
Mitsubishi Eclipse

от

$34.21 на ден

SUV

BMW X3

europcar
A
5
5
5
BMW X3

от

$103.30 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

ace rental cars
A
5
4
5
Toyota Camry

от

$38.79 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

europcar
A
5
4
5
BMW 3 Series

от

$174.83 на ден

Миниван

Kia Carnival

east coast
A
8
4
3
Kia Carnival

от

$55.64 на ден

Със 7 седалки

Isuzu MU-X 7 Seater

europcar
A
7
5
3
Isuzu MU-X 7 Seater

от

$101.85 на ден

Информация за RED-SPOT на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на RED-SPOT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които RED-SPOT предоставя на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии [SYD].

Redspot

Име на фирмата:

Redspot

Адрес:

Arrivals Hall Terminal 2-3, Sydney Airport, Sydney, 2020, NSW

Телефон:

(02) 9352 7466

Обекти на RED-SPOT близо до летище SYD

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии [SYD]

Като алтернатива на RED-SPOT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии [SYD]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Budget ABG Franchise

Budget 54 reviews

8.6 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 47 reviews

8.4 / 10

Alamo EMEA

Alamo 9 reviews

8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 62 reviews

7.8 / 10

Thrifty

Thrifty 50 reviews

7.6 / 10

Enterprise

Enterprise 25 reviews

7.6 / 10

Europcar Corporate

Europcar 85 reviews

7.3 / 10

ACE

ACE 19 reviews

5 / 10

Firefly

Firefly 8 reviews

4.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии [SYD], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и THRIFTY. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии.

Голям брой средни коли се предоставя от и BUDGET на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

RED-SPOT Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии Преглед на парк коли под наем

RED-SPOT на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии SYD предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Suv , Fullsize , Van , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за RED-SPOT Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии, подгответе се да вземете Suzuki Swift, и Toyota Yaris или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Hyundai Accent, и Holden Barina или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от RED-SPOT Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии, можете да вземете Toyota Corolla, и Hyundai Elantra .

RED-SPOT клас коли под наем в пълен размер на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии включва следните модели на коли под наем: Toyota Camry, и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от RED-SPOT Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии, ще получите една от следните коли: Mitsubishi Eclipse, и BMW X3 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от RED-SPOT Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии, можете да наемете и Isuzu MU-X 7 Seater .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от RED-SPOT Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии според Вашата цел

RED-SPOT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от RED-SPOT на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии, най-подходящите автомобили от RED-SPOT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от RED-SPOT на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от RED-SPOT на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии.
  • За млади шофьори RED-SPOT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от RED-SPOT на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии.

Често задавани въпроси - RED-SPOT рент а кар на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии

Как да наема кола от RED-SPOT на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от RED-SPOT на летище SYD?

Най-евтината кола от RED-SPOT на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии е Suzuki Swift. Съответната настояща цена е $25.35 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии?

Цените на бензин близо до летище SYD варират от $3.46 до $4.19.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при RED-SPOT с дебитна карта на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

RED-SPOT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии [SYD]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Сидни – Терминал Вътрешни Линии?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на RED-SPOT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!