Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Вайпа, Летище [WEI]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Вайпа, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Toyota Yaris

thrifty
A
5
3
2
Toyota Yaris

от

$33.56 на ден

Стандартен

Mitsubishi Lancer

thrifty
A
5
4
4
Mitsubishi Lancer

от

$42.43 на ден

SUV

Mitsubishi Outlander

thrifty
A
5
5
5
Mitsubishi Outlander

от

$51.80 на ден

Информация за THRIFTY на Вайпа, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Вайпа, Летище [WEI].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

IN TERMINAL, WEIPA AIRPORT, WEIPA AIRPORT, AU, QLD 4874

Телефон:

61 07 40699977

Бонуси

  • - Безплатно допълнителен шофьор
  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - ограничен пробег

THRIFTY Вайпа, Летище Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Вайпа, Летище WEI предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Standard , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Вайпа, Летище, подгответе се да вземете и Toyota Yaris или да вземете подобрение на клас коли.

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Вайпа, Летище, можете да вземете и Mitsubishi Lancer .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Вайпа, Летище, ще получите една от следните коли: и Mitsubishi Outlander .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Вайпа, Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Вайпа, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Вайпа, Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Вайпа, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Вайпа, Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Вайпа, Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Вайпа, Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Вайпа, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище WEI?

Най-евтината кола от THRIFTY на Вайпа, Летище е Toyota Yaris. Съответната настояща цена е $33.56 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Вайпа, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Вайпа, Летище [WEI]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Вайпа, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!