Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем LOCALIZA налични на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport [CNF]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на LOCALIZA на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Стандартен

Ford Ka Sedan

localiza
M
5
4
4
Ford Ka Sedan

от

$33.95 на ден

Стандартен

BMW 3 Series

localiza
A
5
5
4
BMW 3 Series

от

$154.59 на ден

Компактен

Renault Logan

localiza
M
5
5
3
Renault Logan

от

$33.95 на ден

Компактен

Citroen C4 Cactus

localiza
A
5
5
3
Citroen C4 Cactus

от

$42.96 на ден

SUV

Jeep Renegade

localiza
A
5
5
3
Jeep Renegade

от

$48.58 на ден

Икономичен

Fiat Novo Uno

foco aluguel de carros
M
5
3
2
Fiat Novo Uno

от

$19.96 на ден

Икономичен

Volkswagen Fox

movida
M
5
5
2
Volkswagen Fox

от

$32.62 на ден

Компактен

Chevrolet Prisma

movida
M
5
3
3
Chevrolet Prisma

от

$29.54 на ден

SUV

Nissan Kicks

movida
A
4
3
2
Nissan Kicks

от

$60.94 на ден

Информация за LOCALIZA на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на LOCALIZA за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които LOCALIZA предоставя на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport [CNF].

Localiza Car Rental

Име на фирмата:

Localiza Car Rental

Адрес:

HALL AEROPORTO TANCREDO NEVES, CONFINS, CONFINS, 33400-000, MG

Телефон:

+55 31 3689 2074

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на LOCALIZA близо до летище CNF

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport [CNF]

Като алтернатива на LOCALIZA има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport [CNF]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

MOVIDA

MOVIDA 13 reviews

6.4 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport [CNF], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и MOVIDA. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport.

За да откриете най-добрата сделка за MOVIDA кола под наем на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport [CNF], разгледайте SUV-тата от LOCALIZA5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport.

LOCALIZA Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport Преглед на парк коли под наем

LOCALIZA на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport CNF предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Standard , Compact , Suv , Economy ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за LOCALIZA Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport, подгответе се да вземете Fiat Novo Uno, и Volkswagen Fox или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Renault Logan, Citroen C4 Cactus, и Chevrolet Prisma или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от LOCALIZA Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport, можете да вземете Ford Ka Sedan, и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от LOCALIZA Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport, ще получите една от следните коли: Jeep Renegade, и Nissan Kicks .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от LOCALIZA Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport според Вашата цел

LOCALIZA осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от LOCALIZA на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport, най-подходящите автомобили от LOCALIZA са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от LOCALIZA на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от LOCALIZA на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport.
  • За млади шофьори LOCALIZA също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от LOCALIZA на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport.

Често задавани въпроси - LOCALIZA рент а кар на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport

Как да наема кола от LOCALIZA на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от LOCALIZA на летище CNF?

Най-евтината кола от LOCALIZA на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport е Ford Ka Sedan. Съответната настояща цена е $33.95 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем LOCALIZA на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport [CNF]?

Най-популярните коли под наем на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport от LOCALIZA в момента са FORD KA SEDAN. Най-ниската цена за този автомобил е $33.95 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от LOCALIZA на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport [CNF]?

Най-често резервираният клас коли от LOCALIZA на летище CNF е Стандартен. Най-евтиният Стандартен автомобил от LOCALIZA е FORD KA SEDAN. Цената му започва от $33.95 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport?

Цените на бензин близо до летище CNF варират от $3.76 до $4.64.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при LOCALIZA с дебитна карта на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

LOCALIZA осигурява ли опция за детска седалка за кола на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport [CNF]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Belo Horizonte – Tancredo Neves Intl. Airport?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на LOCALIZA кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!