Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Кампинас, Летище [VCP]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Кампинас, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Fiat Novo Uno

foco aluguel de carros
M
5
3
2
Fiat Novo Uno

от

$12.12 на ден

Икономичен

Hyundai HB20

movida
M
5
5
2
Hyundai HB20

от

$19.89 на ден

Мини

Ford Ka

foco aluguel de carros
M
4
5
1
Ford Ka

от

$12.24 на ден

Стандартен

Ford Ka Sedan

foco aluguel de carros
M
5
4
4
Ford Ka Sedan

от

$15.39 на ден

Стандартен

Nissan Sentra

localiza
A
5
4
5
Nissan Sentra

от

$41.64 на ден

Компактен

Nissan Versa

unidas
M
5
3
3
Nissan Versa

от

$19.75 на ден

Компактен

Volkswagen Voyage

localiza
M
5
5
3
Volkswagen Voyage

от

$24.34 на ден

SUV

Renault Duster

unidas
M
5
5
4
Renault Duster

от

$24.34 на ден

SUV

Ford Ranger Double Cab

unidas
M
4
4
0
Ford Ranger Double Cab

от

$47.98 на ден

Със 7 седалки

Chevrolet Spin

foco aluguel de carros
A
7
5
1
Chevrolet Spin

от

$29.46 на ден

Миниван

Fiat Fiorino

movida
M
3
4
0
Fiat Fiorino

от

$30.80 на ден

В пълен размер

Audi A3

localiza
A
5
4
4
Audi A3

от

$59.73 на ден

Информация за BUDGET на Кампинас, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Кампинас, Летище [VCP].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

Rod Santos Dumont S/N - Km66, Campinas, 13052-970

Телефон:

55-19-3795-8535

Най-добри фирми за коли под наем на Кампинас, Летище [VCP]

Като алтернатива на BUDGET има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Кампинас, Летище [VCP]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

LOCALIZA

LOCALIZA 8 reviews

7.7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Кампинас, Летище [VCP], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и MOVIDA. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Кампинас, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от и LOCALIZA на Кампинас, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за UNIDAS кола под наем на Кампинас, Летище [VCP], разгледайте SUV-тата от BUDGET5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Кампинас, Летище.

Ако търсите голяма кола на Кампинас, Летище, трябва да обмислите сделките от MOVIDA. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

BUDGET Кампинас, Летище Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Кампинас, Летище VCP предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Standard , Compact , Suv , 7-seater , Van , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BUDGET Кампинас, Летище, подгответе се да вземете Fiat Novo Uno, и Hyundai HB20 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Nissan Versa, и Volkswagen Voyage или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BUDGET Кампинас, Летище, можете да вземете Ford Ka Sedan, и Nissan Sentra .

BUDGET клас коли под наем в пълен размер на Кампинас, Летище включва следните модели на коли под наем: и Audi A3 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BUDGET Кампинас, Летище, ще получите една от следните коли: Renault Duster, и Ford Ranger Double Cab .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от BUDGET Кампинас, Летище, можете да наемете и Chevrolet Spin .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Кампинас, Летище според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Кампинас, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Кампинас, Летище, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Кампинас, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Кампинас, Летище.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Кампинас, Летище.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Кампинас, Летище

Как да наема кола от BUDGET на Кампинас, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище VCP?

Най-евтината кола от BUDGET на Кампинас, Летище е Fiat Novo Uno. Съответната настояща цена е $12.12 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Кампинас, Летище?

Цените на бензин близо до летище VCP варират от $3.63 до $4.12.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Кампинас, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Кампинас, Летище [VCP]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Кампинас, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!