Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Афонсо Пена Куритиба, Летище [CWB]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Афонсо Пена Куритиба, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Fiat Novo Uno

foco aluguel de carros
M
5
3
2
Fiat Novo Uno

от

$15.78 на ден

Икономичен

Volkswagen Fox

movida
M
5
5
2
Volkswagen Fox

от

$30.80 на ден

Мини

Ford Ka

foco aluguel de carros
M
4
5
1
Ford Ka

от

$17.96 на ден

Компактен

Fiat Siena

foco aluguel de carros
M
5
5
3
Fiat Siena

от

$18.82 на ден

Компактен

Ford Focus

unidas
A
5
5
3
Ford Focus

от

$59.69 на ден

Стандартен

Ford Ka Sedan

foco aluguel de carros
M
5
4
4
Ford Ka Sedan

от

$19.53 на ден

Стандартен

Chevrolet Cruze

movida
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

от

$77.17 на ден

Със 7 седалки

Chevrolet Spin

foco aluguel de carros
A
7
5
1
Chevrolet Spin

от

$28.08 на ден

SUV

Jeep Renegade

foco aluguel de carros
A
5
5
3
Jeep Renegade

от

$28.77 на ден

SUV

Renault Oroch

movida
A
5
4
0
Renault Oroch

от

$69.88 на ден

Миниван

Fiat Doblo

alamo
M
5
5
2
Fiat Doblo

от

$29.10 на ден

В пълен размер

Audi A3

localiza
A
5
4
4
Audi A3

от

$55.07 на ден

Информация за SIXT на Афонсо Пена Куритиба, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Афонсо Пена Куритиба, Летище [CWB].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

Avenida Rocha Pombo s/n, Avenida Rocha Pombo s/n, Sao José dos Pinhais, 83005-280

Телефон:

+55-1123778686

Обекти на SIXT близо до летище CWB

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Афонсо Пена Куритиба, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Афонсо Пена Куритиба, Летище [CWB]

Като алтернатива на SIXT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Афонсо Пена Куритиба, Летище [CWB]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

LOCALIZA

LOCALIZA 102 reviews

8.1 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 40 reviews

7.4 / 10

MOVIDA

MOVIDA 10 reviews

6.4 / 10

Hertz Corporate

Hertz 6 reviews

4.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Афонсо Пена Куритиба, Летище [CWB], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и MOVIDA. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Афонсо Пена Куритиба, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от и MOVIDA на Афонсо Пена Куритиба, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

Ако търсите голяма кола на Афонсо Пена Куритиба, Летище, трябва да обмислите сделките от ALAMO. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

SIXT Афонсо Пена Куритиба, Летище Преглед на парк коли под наем

SIXT на Афонсо Пена Куритиба, Летище CWB предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Compact , Standard , 7-seater , Suv , Van , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Афонсо Пена Куритиба, Летище, подгответе се да вземете Fiat Novo Uno, и Volkswagen Fox или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Fiat Siena, и Ford Focus или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SIXT Афонсо Пена Куритиба, Летище, можете да вземете Ford Ka Sedan, и Chevrolet Cruze .

SIXT клас коли под наем в пълен размер на Афонсо Пена Куритиба, Летище включва следните модели на коли под наем: и Audi A3 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SIXT Афонсо Пена Куритиба, Летище, ще получите една от следните коли: Jeep Renegade, и Renault Oroch .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от SIXT Афонсо Пена Куритиба, Летище, можете да наемете и Chevrolet Spin .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Афонсо Пена Куритиба, Летище според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Афонсо Пена Куритиба, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Афонсо Пена Куритиба, Летище, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Афонсо Пена Куритиба, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Афонсо Пена Куритиба, Летище.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Афонсо Пена Куритиба, Летище.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Афонсо Пена Куритиба, Летище

Как да наема кола от SIXT на Афонсо Пена Куритиба, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище CWB?

Най-евтината кола от SIXT на Афонсо Пена Куритиба, Летище е Fiat Novo Uno. Съответната настояща цена е $15.78 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Афонсо Пена Куритиба, Летище?

Цените на бензин близо до летище CWB варират от $3.71 до $4.12.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Афонсо Пена Куритиба, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Афонсо Пена Куритиба, Летище [CWB]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Афонсо Пена Куритиба, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!