Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Форталеза, Летище [FOR]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Форталеза, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Volkswagen Gol

foco aluguel de carros
M
5
3
2
Volkswagen Gol

от

$16.23 на ден

Икономичен

Citroen C3

unidas
M
5
5
2
Citroen C3

от

$24.81 на ден

Мини

Ford Ka

foco aluguel de carros
M
4
5
1
Ford Ka

от

$17.27 на ден

Компактен

Fiat Siena

foco aluguel de carros
M
5
5
3
Fiat Siena

от

$17.85 на ден

Компактен

Ford Focus

unidas
A
5
5
3
Ford Focus

от

$51.83 на ден

Стандартен

Ford Ka Sedan

foco aluguel de carros
M
5
4
4
Ford Ka Sedan

от

$19.15 на ден

Стандартен

Nissan Sentra

localiza
A
5
4
5
Nissan Sentra

от

$47.50 на ден

SUV

Dacia Duster

foco aluguel de carros
M
5
5
4
Dacia Duster

от

$23.30 на ден

SUV

Ford Ranger Double Cab

localiza
M
4
4
0
Ford Ranger Double Cab

от

$66.46 на ден

Миниван

Fiat Doblo

alamo
M
5
5
2
Fiat Doblo

от

$43.29 на ден

Със 7 седалки

Chevrolet Spin

unidas
M
7
5
1
Chevrolet Spin

от

$44.06 на ден

Информация за BUDGET на Форталеза, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Форталеза, Летище [FOR].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

Av Senador C.Jereissati,3000, Fortaleza, 60741-215

Телефон:

5585-3392-1369

Най-добри фирми за коли под наем на Форталеза, Летище [FOR]

Като алтернатива на BUDGET има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Форталеза, Летище [FOR]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

LOCALIZA

LOCALIZA 106 reviews

8 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 38 reviews

7.4 / 10

Unidas

Unidas 17 reviews

7.1 / 10

Avis ABG

Avis 9 reviews

5.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Форталеза, Летище [FOR], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и UNIDAS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Форталеза, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от и LOCALIZA на Форталеза, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

Ако търсите голяма кола на Форталеза, Летище, трябва да обмислите сделките от ALAMO. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

BUDGET Форталеза, Летище Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Форталеза, Летище FOR предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Compact , Standard , Suv , Van , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BUDGET Форталеза, Летище, подгответе се да вземете Volkswagen Gol, и Citroen C3 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Fiat Siena, и Ford Focus или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BUDGET Форталеза, Летище, можете да вземете Ford Ka Sedan, и Nissan Sentra .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BUDGET Форталеза, Летище, ще получите една от следните коли: Dacia Duster, и Ford Ranger Double Cab .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от BUDGET Форталеза, Летище, можете да наемете и Chevrolet Spin .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Форталеза, Летище според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Форталеза, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Форталеза, Летище, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Форталеза, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Форталеза, Летище.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Форталеза, Летище.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Форталеза, Летище

Как да наема кола от BUDGET на Форталеза, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище FOR?

Най-евтината кола от BUDGET на Форталеза, Летище е Volkswagen Gol. Съответната настояща цена е $16.23 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Форталеза, Летище?

Цените на бензин близо до летище FOR варират от $3.91 до $4.60.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Форталеза, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Форталеза, Летище [FOR]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Форталеза, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!