Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Parnamirim - Augusto Severo Airport [NAT]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Parnamirim - Augusto Severo Airport. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Fiat Novo Uno Way

avis
M
4
5
2
Fiat Novo Uno Way

от

$36.53 на ден

Стандартен

Chevrolet Cobalt

avis
M
5
4
4
Chevrolet Cobalt

от

$54.78 на ден

Икономичен

Citroen C3

unidas
M
5
5
2
Citroen C3

от

$15.67 на ден

Икономичен

Fiat Palio

budget
M
5
3
2
Fiat Palio

от

$41.43 на ден

Компактен

Nissan Versa

unidas
M
5
4
3
Nissan Versa

от

$18.81 на ден

Компактен

Fiat Siena

budget
M
5
5
3
Fiat Siena

от

$66.50 на ден

В пълен размер

Renault Logan Voyage

movida
M
5
4
3
Renault Logan Voyage

от

$27.89 на ден

Миниван

Volkswagen Saveiro Pickup

movida
M
2
2
0
Volkswagen Saveiro Pickup

от

$29.63 на ден

Миниван

Nissan Frontier

unidas
M
4
4
0
Nissan Frontier

от

$66.29 на ден

Стандартен

Hyundai HB20S

movida
A
5
5
4
Hyundai HB20S

от

$32.04 на ден

Стандартен

Ford Fusion

movida
A
5
4
5
Ford Fusion

от

$63.79 на ден

SUV

Dacia Duster

movida
M
5
5
4
Dacia Duster

от

$37.24 на ден

Със 7 седалки

Chevrolet Spin

movida
A
7
5
1
Chevrolet Spin

от

$47.05 на ден

Комби

Fiat Palio Weekend

alamo
M
5
5
4
Fiat Palio Weekend

от

$48.47 на ден

Информация за AVIS на Parnamirim - Augusto Severo Airport

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Parnamirim - Augusto Severo Airport [NAT].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Rua Rio Xingu, S/N, Natal, 59150-000

Телефон:

(55) 84-3087-1403

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

AVIS Parnamirim - Augusto Severo Airport Преглед на парк коли под наем

AVIS на Parnamirim - Augusto Severo Airport NAT предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Standard , Compact , Fullsize , Van , Suv , 7-seater , Estate ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Parnamirim - Augusto Severo Airport, подгответе се да вземете Fiat Novo Uno Way, Citroen C3, и Fiat Palio или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Nissan Versa, и Fiat Siena или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Parnamirim - Augusto Severo Airport, можете да вземете Chevrolet Cobalt, Hyundai HB20S, и Ford Fusion .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Parnamirim - Augusto Severo Airport включва следните модели на коли под наем: и Renault Logan Voyage .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Parnamirim - Augusto Severo Airport, ще получите една от следните коли: и Dacia Duster .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от AVIS Parnamirim - Augusto Severo Airport, можете да наемете и Chevrolet Spin .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Parnamirim - Augusto Severo Airport според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Parnamirim - Augusto Severo Airport за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Parnamirim - Augusto Severo Airport, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Parnamirim - Augusto Severo Airport за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Parnamirim - Augusto Severo Airport.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Parnamirim - Augusto Severo Airport.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Parnamirim - Augusto Severo Airport

Как да наема кола от AVIS на Parnamirim - Augusto Severo Airport?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище NAT?

Най-евтината кола от AVIS на Parnamirim - Augusto Severo Airport е Fiat Novo Uno Way. Съответната настояща цена е $36.53 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Parnamirim - Augusto Severo Airport?

Цените на бензин близо до летище NAT варират от $3.82 до $4.41.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Parnamirim - Augusto Severo Airport?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Parnamirim - Augusto Severo Airport [NAT]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Parnamirim - Augusto Severo Airport?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!