Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем ALAMO налични на Порто Алегре, Летище [POA]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на ALAMO на Порто Алегре, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Fiat Novo Uno

alamo
M
5
3
2
Fiat Novo Uno

от

$12.67 на ден

Икономичен

Citroen C3

unidas
M
5
5
2
Citroen C3

от

$17.46 на ден

Икономичен

Volkswagen Fox

movida
M
5
5
2
Volkswagen Fox

от

$51.10 на ден

Компактен

Nissan Versa

hertz
M
5
4
3
Nissan Versa

от

$18.27 на ден

Компактен

Ford Focus

unidas
A
5
5
3
Ford Focus

от

$45.94 на ден

Стандартен

Ford Ka Sedan

hertz
M
5
4
4
Ford Ka Sedan

от

$22.67 на ден

Стандартен

Mercedes C Class

movida
A
5
4
5
Mercedes C Class

от

$141.31 на ден

Мини

Ford Ka

foco aluguel de carros
M
4
5
1
Ford Ka

от

$26.35 на ден

В пълен размер

Renault Logan Voyage

movida
M
5
4
3
Renault Logan Voyage

от

$34.19 на ден

SUV

Dacia Duster

foco aluguel de carros
M
5
5
4
Dacia Duster

от

$37.35 на ден

Миниван

Volkswagen Saveiro Pickup

movida
M
2
2
0
Volkswagen Saveiro Pickup

от

$48.30 на ден

Със 7 седалки

Chevrolet Spin

movida
A
7
5
1
Chevrolet Spin

от

$53.23 на ден

Информация за ALAMO на Порто Алегре, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на ALAMO за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които ALAMO предоставя на Порто Алегре, Летище [POA].

Alamo

Име на фирмата:

Alamo

Адрес:

AV SEVERO DULIUS 9010 SAO JOAO, PORTO ALEGRE, 90200310

Телефон:

5133582375

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на ALAMO близо до летище POA

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Порто Алегре, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

ALAMO Порто Алегре, Летище Преглед на парк коли под наем

ALAMO на Порто Алегре, Летище POA предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Mini , Fullsize , Suv , Van , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за ALAMO Порто Алегре, Летище, подгответе се да вземете Fiat Novo Uno, Citroen C3, и Volkswagen Fox или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Nissan Versa, и Ford Focus или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от ALAMO Порто Алегре, Летище, можете да вземете Ford Ka Sedan, и Mercedes C Class .

ALAMO клас коли под наем в пълен размер на Порто Алегре, Летище включва следните модели на коли под наем: и Renault Logan Voyage .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от ALAMO Порто Алегре, Летище, ще получите една от следните коли: и Dacia Duster .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от ALAMO Порто Алегре, Летище, можете да наемете и Chevrolet Spin .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от ALAMO Порто Алегре, Летище според Вашата цел

ALAMO осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от ALAMO на Порто Алегре, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Порто Алегре, Летище, най-подходящите автомобили от ALAMO са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от ALAMO на Порто Алегре, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от ALAMO на Порто Алегре, Летище.
  • За млади шофьори ALAMO също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от ALAMO на Порто Алегре, Летище.

Често задавани въпроси - ALAMO рент а кар на Порто Алегре, Летище

Как да наема кола от ALAMO на Порто Алегре, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от ALAMO на летище POA?

Най-евтината кола от ALAMO на Порто Алегре, Летище е Fiat Novo Uno. Съответната настояща цена е $12.67 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем ALAMO на Порто Алегре, Летище [POA]?

Най-популярните коли под наем на Порто Алегре, Летище от ALAMO в момента са FIAT NOVO UNO. Най-ниската цена за този автомобил е $12.67 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Порто Алегре, Летище?

Цените на бензин близо до летище POA варират от $3.87 до $4.35.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при ALAMO с дебитна карта на Порто Алегре, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

ALAMO осигурява ли опция за детска седалка за кола на Порто Алегре, Летище [POA]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Порто Алегре, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на ALAMO кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!