Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище [REC]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Renault Sandero

movida
M
5
5
2
Renault Sandero

от

$14.71 на ден

Икономичен

Hyundai HB20

localiza
M
5
5
2
Hyundai HB20

от

$22.84 на ден

Компактен

Nissan Versa

alamo
M
5
5
3
Nissan Versa

от

$16.99 на ден

Компактен

Renault Logan

alamo
A
5
3
2
Renault Logan

от

$22.76 на ден

Мини

Ford Ka

foco aluguel de carros
M
4
5
1
Ford Ka

от

$18.02 на ден

Стандартен

Ford Ka Sedan

foco aluguel de carros
M
5
4
4
Ford Ka Sedan

от

$20.31 на ден

Стандартен

BMW 3 Series

localiza
A
5
5
4
BMW 3 Series

от

$86.33 на ден

SUV

Dacia Duster

foco aluguel de carros
M
5
5
4
Dacia Duster

от

$24.61 на ден

SUV

Ford Ranger Double Cab

localiza
M
4
4
0
Ford Ranger Double Cab

от

$86.09 на ден

Със 7 седалки

Chevrolet Spin

localiza
A
7
5
1
Chevrolet Spin

от

$51.26 на ден

В пълен размер

Audi A3

localiza
A
5
4
4
Audi A3

от

$61.66 на ден

Информация за BUDGET на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище [REC].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

Praca Ministro Salgado Filho, Praca Ministro Salgado Filho, Recife, 50210-010

Телефон:

5581-3322-4016

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище [REC]

Като алтернатива на BUDGET има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище [REC]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

LOCALIZA

LOCALIZA 13 reviews

8.6 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 41 reviews

7.3 / 10

MOVIDA

MOVIDA 11 reviews

6.6 / 10

Avis ABG

Avis 10 reviews

4.7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище [REC], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от MOVIDA и LOCALIZA. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от и LOCALIZA на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

BUDGET Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище REC предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Mini , Standard , Suv , 7-seater , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BUDGET Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище, подгответе се да вземете Renault Sandero, и Hyundai HB20 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Nissan Versa, и Renault Logan или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BUDGET Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище, можете да вземете Ford Ka Sedan, и BMW 3 Series .

BUDGET клас коли под наем в пълен размер на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище включва следните модели на коли под наем: и Audi A3 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BUDGET Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище, ще получите една от следните коли: Dacia Duster, и Ford Ranger Double Cab .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от BUDGET Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище, можете да наемете и Chevrolet Spin .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище

Как да наема кола от BUDGET на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище REC?

Най-евтината кола от BUDGET на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище е Renault Sandero. Съответната настояща цена е $14.71 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище?

Цените на бензин близо до летище REC варират от $3.76 до $4.35.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище [REC]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Ресифе Гуарарапес Жилберто Фрейре, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!