Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем ALAMO налични на Рио Де Жанейро Галеао, Летище [GIG]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на ALAMO на Рио Де Жанейро Галеао, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Nissan March

alamo
M
5
5
2
Nissan March

от

$24.68 на ден

Компактен

Nissan Versa

alamo
M
5
5
3
Nissan Versa

от

$26.81 на ден

Миниван

Fiat Doblo

alamo
M
5
5
2
Fiat Doblo

от

$47.47 на ден

Стандартен

Nissan Sentra

alamo
A
5
4
5
Nissan Sentra

от

$53.80 на ден

Икономичен

Fiat Novo Uno

foco aluguel de carros
M
5
3
2
Fiat Novo Uno

от

$14.50 на ден

Икономичен

Volkswagen Fox

movida
M
5
5
2
Volkswagen Fox

от

$35.74 на ден

Мини

Ford Ka

foco aluguel de carros
M
4
5
1
Ford Ka

от

$15.35 на ден

Стандартен

Ford Ka Sedan

foco aluguel de carros
M
5
4
4
Ford Ka Sedan

от

$16.98 на ден

Стандартен

BMW 3 Series

localiza
A
5
5
4
BMW 3 Series

от

$117.78 на ден

SUV

Renault Oroch

movida
A
5
4
0
Renault Oroch

от

$19.08 на ден

SUV

Nissan Kicks

movida
A
4
3
2
Nissan Kicks

от

$58.54 на ден

Компактен

Fiat Siena

foco aluguel de carros
M
5
3
3
Fiat Siena

от

$20.98 на ден

Компактен

Citroen C4 Cactus

localiza
A
5
5
3
Citroen C4 Cactus

от

$61.61 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Tiguan

movida
A
7
5
2
Volkswagen Tiguan

от

$26.16 на ден

Миниван

Fiat Fiorino

movida
M
3
4
0
Fiat Fiorino

от

$47.31 на ден

В пълен размер

Audi A3

localiza
A
5
4
4
Audi A3

от

$75.98 на ден

Луксозен

Mercedes C180

movida
A
5
4
3
Mercedes C180

от

$122.22 на ден

Информация за ALAMO на Рио Де Жанейро Галеао, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на ALAMO за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които ALAMO предоставя на Рио Де Жанейро Галеао, Летище [GIG].

Alamo

Име на фирмата:

Alamo

Адрес:

AV VINTE DE JANEIRO S N GALEAO, RIO DE JANEIRO, 21942900

Телефон:

2133983462

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Безплатен автобус

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на ALAMO близо до летище GIG

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Рио Де Жанейро Галеао, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Рио Де Жанейро Галеао, Летище [GIG]

Като алтернатива на ALAMO има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Рио Де Жанейро Галеао, Летище [GIG]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

LOCALIZA

LOCALIZA 19 reviews

7.7 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 6 reviews

6.5 / 10

MOVIDA

MOVIDA 10 reviews

6.4 / 10

Avis ABG

Avis 9 reviews

5.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 6 reviews

4.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Рио Де Жанейро Галеао, Летище [GIG], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и MOVIDA. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Рио Де Жанейро Галеао, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от и LOCALIZA на Рио Де Жанейро Галеао, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за MOVIDA кола под наем на Рио Де Жанейро Галеао, Летище [GIG], разгледайте SUV-тата от ALAMO5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Рио Де Жанейро Галеао, Летище.

Ако търсите голяма кола на Рио Де Жанейро Галеао, Летище, трябва да обмислите сделките от MOVIDA. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Рио Де Жанейро Галеао, Летище, трябва да разгледате офертите от MOVIDA. Те представляват достатъчно Луксозен, на Рио Де Жанейро Галеао, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

ALAMO Рио Де Жанейро Галеао, Летище Преглед на парк коли под наем

ALAMO на Рио Де Жанейро Галеао, Летище GIG предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Van , Standard , Mini , Suv , 7-seater , Fullsize , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за ALAMO Рио Де Жанейро Галеао, Летище, подгответе се да вземете Nissan March, Fiat Novo Uno, и Volkswagen Fox или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Nissan Versa, Fiat Siena, и Citroen C4 Cactus или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от ALAMO Рио Де Жанейро Галеао, Летище, можете да вземете Nissan Sentra, Ford Ka Sedan, и BMW 3 Series .

ALAMO клас коли под наем в пълен размер на Рио Де Жанейро Галеао, Летище включва следните модели на коли под наем: и Audi A3 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от ALAMO Рио Де Жанейро Галеао, Летище, ще получите една от следните коли: Renault Oroch, и Nissan Kicks .

Премиум клас коли под наем, осигурен от ALAMO Рио Де Жанейро Галеао, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes C180 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от ALAMO Рио Де Жанейро Галеао, Летище, можете да наемете и Volkswagen Tiguan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от ALAMO Рио Де Жанейро Галеао, Летище според Вашата цел

ALAMO осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от ALAMO на Рио Де Жанейро Галеао, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Рио Де Жанейро Галеао, Летище, най-подходящите автомобили от ALAMO са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от ALAMO на Рио Де Жанейро Галеао, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от ALAMO на Рио Де Жанейро Галеао, Летище.
  • За млади шофьори ALAMO също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от ALAMO на Рио Де Жанейро Галеао, Летище.

Често задавани въпроси - ALAMO рент а кар на Рио Де Жанейро Галеао, Летище

Как да наема кола от ALAMO на Рио Де Жанейро Галеао, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от ALAMO на летище GIG?

Най-евтината кола от ALAMO на Рио Де Жанейро Галеао, Летище е Nissan March. Съответната настояща цена е $24.68 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Рио Де Жанейро Галеао, Летище?

Цените на бензин близо до летище GIG варират от $3.87 до $4.84.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при ALAMO с дебитна карта на Рио Де Жанейро Галеао, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

ALAMO осигурява ли опция за детска седалка за кола на Рио Де Жанейро Галеао, Летище [GIG]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Рио Де Жанейро Галеао, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на ALAMO кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!