Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем LOCALIZA налични на Сао Пауло Конгонхас, Летище [CGH]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на LOCALIZA на Сао Пауло Конгонхас, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

SUV

Volkswagen Saveiro Pickup

localiza
M
2
2
0
Volkswagen Saveiro Pickup

от

$30.75 на ден

Компактен

Renault Logan

localiza
M
5
5
3
Renault Logan

от

$31.27 на ден

Стандартен

Nissan Sentra

localiza
A
5
4
5
Nissan Sentra

от

$46.38 на ден

Със 7 седалки

Chevrolet Spin

localiza
A
7
5
1
Chevrolet Spin

от

$56.81 на ден

В пълен размер

Audi A3

localiza
A
5
4
4
Audi A3

от

$61.55 на ден

Икономичен

Fiat Novo Uno

movida
M
5
3
2
Fiat Novo Uno

от

$10.78 на ден

Икономичен

Opel Corsa

foco aluguel de carros
M
5
5
2
Opel Corsa

от

$15.30 на ден

Компактен

Chevrolet Prisma

movida
M
5
3
3
Chevrolet Prisma

от

$11.23 на ден

SUV

Nissan Kicks

movida
A
4
3
2
Nissan Kicks

от

$14.31 на ден

SUV

Renault Duster

hertz domestic
A
5
5
3
Renault Duster

от

$45.45 на ден

Мини

Ford Ka

foco aluguel de carros
M
4
5
1
Ford Ka

от

$16.52 на ден

Стандартен

Chevrolet Cruze

movida
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

от

$20.47 на ден

Стандартен

Renault Fluence

hertz domestic
A
5
4
5
Renault Fluence

от

$46.38 на ден

Миниван

Fiat Doblo

movida
M
5
5
2
Fiat Doblo

от

$71.15 на ден

Информация за LOCALIZA на Сао Пауло Конгонхас, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на LOCALIZA за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които LOCALIZA предоставя на Сао Пауло Конгонхас, Летище [CGH].

Localiza Car Rental

Име на фирмата:

Localiza Car Rental

Адрес:

HALL AEROPORTO DE CONGONHAS S/N, AEROPORTO, SAO PAULO, SP

Телефон:

+55 11 5533 3535

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на LOCALIZA близо до летище CGH

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Сао Пауло Конгонхас, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

LOCALIZA Сао Пауло Конгонхас, Летище Преглед на парк коли под наем

LOCALIZA на Сао Пауло Конгонхас, Летище CGH предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Suv , Compact , Standard , 7-seater , Fullsize , Economy , Mini , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за LOCALIZA Сао Пауло Конгонхас, Летище, подгответе се да вземете Fiat Novo Uno, и Opel Corsa или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Renault Logan, и Chevrolet Prisma или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от LOCALIZA Сао Пауло Конгонхас, Летище, можете да вземете Nissan Sentra, Chevrolet Cruze, и Renault Fluence .

LOCALIZA клас коли под наем в пълен размер на Сао Пауло Конгонхас, Летище включва следните модели на коли под наем: и Audi A3 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от LOCALIZA Сао Пауло Конгонхас, Летище, ще получите една от следните коли: Volkswagen Saveiro Pickup, Nissan Kicks, и Renault Duster .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от LOCALIZA Сао Пауло Конгонхас, Летище, можете да наемете и Chevrolet Spin .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от LOCALIZA Сао Пауло Конгонхас, Летище според Вашата цел

LOCALIZA осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от LOCALIZA на Сао Пауло Конгонхас, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Сао Пауло Конгонхас, Летище, най-подходящите автомобили от LOCALIZA са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от LOCALIZA на Сао Пауло Конгонхас, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от LOCALIZA на Сао Пауло Конгонхас, Летище.
  • За млади шофьори LOCALIZA също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от LOCALIZA на Сао Пауло Конгонхас, Летище.

Често задавани въпроси - LOCALIZA рент а кар на Сао Пауло Конгонхас, Летище

Как да наема кола от LOCALIZA на Сао Пауло Конгонхас, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от LOCALIZA на летище CGH?

Най-евтината кола от LOCALIZA на Сао Пауло Конгонхас, Летище е Volkswagen Saveiro Pickup. Съответната настояща цена е $30.75 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем LOCALIZA на Сао Пауло Конгонхас, Летище [CGH]?

Най-популярните коли под наем на Сао Пауло Конгонхас, Летище от LOCALIZA в момента са CHEVROLET SPIN. Най-ниската цена за този автомобил е $56.81 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Сао Пауло Конгонхас, Летище?

Цените на бензин близо до летище CGH варират от $3.48 до $4.16.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при LOCALIZA с дебитна карта на Сао Пауло Конгонхас, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

LOCALIZA осигурява ли опция за детска седалка за кола на Сао Пауло Конгонхас, Летище [CGH]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Сао Пауло Конгонхас, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на LOCALIZA кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!