Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем UNIDAS налични на Сао Пауло Конгонхас, Летище [CGH]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на UNIDAS на Сао Пауло Конгонхас, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Fiat Novo Uno

movida
M
5
3
2
Fiat Novo Uno

от

$10.78 на ден

Икономичен

Opel Corsa

foco aluguel de carros
M
5
5
2
Opel Corsa

от

$15.30 на ден

Компактен

Chevrolet Prisma

movida
M
5
3
3
Chevrolet Prisma

от

$11.23 на ден

Компактен

Volkswagen Voyage

localiza
M
5
5
3
Volkswagen Voyage

от

$32.57 на ден

SUV

Nissan Kicks

movida
A
4
3
2
Nissan Kicks

от

$14.31 на ден

SUV

Renault Duster

hertz domestic
A
5
5
3
Renault Duster

от

$45.45 на ден

Мини

Ford Ka

foco aluguel de carros
M
4
5
1
Ford Ka

от

$16.52 на ден

Стандартен

Chevrolet Cruze

movida
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

от

$20.47 на ден

Стандартен

Renault Fluence

hertz domestic
A
5
4
5
Renault Fluence

от

$46.38 на ден

Със 7 седалки

Chevrolet Spin

localiza
A
7
5
1
Chevrolet Spin

от

$56.81 на ден

В пълен размер

Audi A3

localiza
A
5
4
4
Audi A3

от

$61.55 на ден

Миниван

Fiat Doblo

movida
M
5
5
2
Fiat Doblo

от

$71.15 на ден

Информация за UNIDAS на Сао Пауло Конгонхас, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на UNIDAS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които UNIDAS предоставя на Сао Пауло Конгонхас, Летище [CGH].

Unidas

Име на фирмата:

Unidas

Адрес:

AVENIDA WASHINGTON LUIS S/N, Sao Paulo

Телефон:

1155363584

Обекти на UNIDAS близо до летище CGH

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Сао Пауло Конгонхас, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Сао Пауло Конгонхас, Летище [CGH]

Като алтернатива на UNIDAS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Сао Пауло Конгонхас, Летище [CGH]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

LOCALIZA

LOCALIZA 8 reviews

7.7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Сао Пауло Конгонхас, Летище [CGH], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от MOVIDA и . Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Сао Пауло Конгонхас, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от MOVIDA и на Сао Пауло Конгонхас, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за MOVIDA кола под наем на Сао Пауло Конгонхас, Летище [CGH], разгледайте SUV-тата от UNIDAS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Сао Пауло Конгонхас, Летище.

Ако търсите голяма кола на Сао Пауло Конгонхас, Летище, трябва да обмислите сделките от MOVIDA. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

UNIDAS Сао Пауло Конгонхас, Летище Преглед на парк коли под наем

UNIDAS на Сао Пауло Конгонхас, Летище CGH предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Suv , Mini , Standard , 7-seater , Fullsize , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за UNIDAS Сао Пауло Конгонхас, Летище, подгответе се да вземете Fiat Novo Uno, и Opel Corsa или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Chevrolet Prisma, и Volkswagen Voyage или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от UNIDAS Сао Пауло Конгонхас, Летище, можете да вземете Chevrolet Cruze, и Renault Fluence .

UNIDAS клас коли под наем в пълен размер на Сао Пауло Конгонхас, Летище включва следните модели на коли под наем: и Audi A3 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от UNIDAS Сао Пауло Конгонхас, Летище, ще получите една от следните коли: Nissan Kicks, и Renault Duster .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от UNIDAS Сао Пауло Конгонхас, Летище, можете да наемете и Chevrolet Spin .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от UNIDAS Сао Пауло Конгонхас, Летище според Вашата цел

UNIDAS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от UNIDAS на Сао Пауло Конгонхас, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Сао Пауло Конгонхас, Летище, най-подходящите автомобили от UNIDAS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от UNIDAS на Сао Пауло Конгонхас, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от UNIDAS на Сао Пауло Конгонхас, Летище.
  • За млади шофьори UNIDAS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от UNIDAS на Сао Пауло Конгонхас, Летище.

Често задавани въпроси - UNIDAS рент а кар на Сао Пауло Конгонхас, Летище

Как да наема кола от UNIDAS на Сао Пауло Конгонхас, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от UNIDAS на летище CGH?

Най-евтината кола от UNIDAS на Сао Пауло Конгонхас, Летище е Fiat Novo Uno. Съответната настояща цена е $10.78 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Сао Пауло Конгонхас, Летище?

Цените на бензин близо до летище CGH варират от $3.48 до $4.16.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при UNIDAS с дебитна карта на Сао Пауло Конгонхас, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

UNIDAS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Сао Пауло Конгонхас, Летище [CGH]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Сао Пауло Конгонхас, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на UNIDAS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!