Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем ALAMO налични на Сао Пауло Гуарулхос, Летище [GRU]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на ALAMO на Сао Пауло Гуарулхос, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Nissan March

alamo
M
5
5
2
Nissan March

от

$16.47 на ден

Миниван

Fiat Doblo

alamo
M
5
5
2
Fiat Doblo

от

$23.98 на ден

Стандартен

Nissan Sentra

alamo
A
5
4
5
Nissan Sentra

от

$34.75 на ден

Икономичен

Fiat Novo Uno

foco aluguel de carros
M
5
3
2
Fiat Novo Uno

от

$14.04 на ден

Икономичен

Volkswagen Fox

movida
M
5
5
2
Volkswagen Fox

от

$25.32 на ден

Мини

Ford Ka

foco aluguel de carros
M
4
5
1
Ford Ka

от

$14.76 на ден

Стандартен

Ford Ka Sedan

foco aluguel de carros
M
5
4
4
Ford Ka Sedan

от

$16.14 на ден

Стандартен

BMW 3 Series

localiza
A
5
5
4
BMW 3 Series

от

$90.57 на ден

Компактен

Nissan Versa

unidas
M
5
3
3
Nissan Versa

от

$18.11 на ден

Компактен

Citroen C4 Cactus

localiza
A
5
5
3
Citroen C4 Cactus

от

$45.35 на ден

SUV

Volkswagen Saveiro Pickup

unidas
M
2
2
0
Volkswagen Saveiro Pickup

от

$24.72 на ден

SUV

Mercedes GLA

movida
A
5
5
3
Mercedes GLA

от

$90.57 на ден

Със 7 седалки

Chevrolet Spin

unidas
M
7
5
2
Chevrolet Spin

от

$28.16 на ден

Миниван

Fiat Fiorino

movida
M
3
4
0
Fiat Fiorino

от

$39.34 на ден

В пълен размер

Audi A3

localiza
A
5
4
4
Audi A3

от

$75.85 на ден

Луксозен

Mercedes C180

movida
A
5
4
3
Mercedes C180

от

$128.69 на ден

Информация за ALAMO на Сао Пауло Гуарулхос, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на ALAMO за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които ALAMO предоставя на Сао Пауло Гуарулхос, Летище [GRU].

Alamo

Име на фирмата:

Alamo

Адрес:

RODOVIA HELIO SMIDT S N, TERMINAL 3 ED GARAGEM 6 ANDAR, GUARULHOS, 07141970

Телефон:

1124457606

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Безплатен автобус

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег на разположение не за всички автомобили

Обекти на ALAMO близо до летище GRU

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Сао Пауло Гуарулхос, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Сао Пауло Гуарулхос, Летище [GRU]

Като алтернатива на ALAMO има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Сао Пауло Гуарулхос, Летище [GRU]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

LOCALIZA

LOCALIZA 14 reviews

8.7 / 10

Unidas

Unidas 17 reviews

7.1 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 6 reviews

6.5 / 10

MOVIDA

MOVIDA 11 reviews

6.3 / 10

Avis ABG

Avis 9 reviews

5.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 6 reviews

4.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Сао Пауло Гуарулхос, Летище [GRU], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и MOVIDA. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Сао Пауло Гуарулхос, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от и LOCALIZA на Сао Пауло Гуарулхос, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за UNIDAS кола под наем на Сао Пауло Гуарулхос, Летище [GRU], разгледайте SUV-тата от ALAMO5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Сао Пауло Гуарулхос, Летище.

Ако търсите голяма кола на Сао Пауло Гуарулхос, Летище, трябва да обмислите сделките от MOVIDA. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Сао Пауло Гуарулхос, Летище, трябва да разгледате офертите от MOVIDA. Те представляват достатъчно Луксозен, на Сао Пауло Гуарулхос, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

ALAMO Сао Пауло Гуарулхос, Летище Преглед на парк коли под наем

ALAMO на Сао Пауло Гуарулхос, Летище GRU предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Van , Standard , Mini , Compact , Suv , 7-seater , Fullsize , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за ALAMO Сао Пауло Гуарулхос, Летище, подгответе се да вземете Nissan March, Fiat Novo Uno, и Volkswagen Fox или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Nissan Versa, и Citroen C4 Cactus или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от ALAMO Сао Пауло Гуарулхос, Летище, можете да вземете Nissan Sentra, Ford Ka Sedan, и BMW 3 Series .

ALAMO клас коли под наем в пълен размер на Сао Пауло Гуарулхос, Летище включва следните модели на коли под наем: и Audi A3 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от ALAMO Сао Пауло Гуарулхос, Летище, ще получите една от следните коли: Volkswagen Saveiro Pickup, и Mercedes GLA .

Премиум клас коли под наем, осигурен от ALAMO Сао Пауло Гуарулхос, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes C180 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от ALAMO Сао Пауло Гуарулхос, Летище, можете да наемете и Chevrolet Spin .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от ALAMO Сао Пауло Гуарулхос, Летище според Вашата цел

ALAMO осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от ALAMO на Сао Пауло Гуарулхос, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Сао Пауло Гуарулхос, Летище, най-подходящите автомобили от ALAMO са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от ALAMO на Сао Пауло Гуарулхос, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от ALAMO на Сао Пауло Гуарулхос, Летище.
  • За млади шофьори ALAMO също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от ALAMO на Сао Пауло Гуарулхос, Летище.

Често задавани въпроси - ALAMO рент а кар на Сао Пауло Гуарулхос, Летище

Как да наема кола от ALAMO на Сао Пауло Гуарулхос, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от ALAMO на летище GRU?

Най-евтината кола от ALAMO на Сао Пауло Гуарулхос, Летище е Nissan March. Съответната настояща цена е $16.47 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от ALAMO на Сао Пауло Гуарулхос, Летище [GRU]?

Най-често резервираният клас коли от ALAMO на летище GRU е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от ALAMO е NISSAN MARCH. Цената му започва от $16.47 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Сао Пауло Гуарулхос, Летище?

Цените на бензин близо до летище GRU варират от $3.48 до $4.16.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при ALAMO с дебитна карта на Сао Пауло Гуарулхос, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

ALAMO осигурява ли опция за детска седалка за кола на Сао Пауло Гуарулхос, Летище [GRU]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Сао Пауло Гуарулхос, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на ALAMO кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!