Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем LOCALIZA налични на Витория, Летище [VIX]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на LOCALIZA на Витория, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Fiat Palio

localiza
M
5
3
2
Fiat Palio

от

$27.06 на ден

Стандартен

Ford Ka Sedan

localiza
M
5
4
4
Ford Ka Sedan

от

$29.68 на ден

Стандартен

Nissan Sentra

localiza
A
5
4
5
Nissan Sentra

от

$59.72 на ден

Компактен

Renault Logan

localiza
M
5
5
3
Renault Logan

от

$30.09 на ден

Компактен

Citroen C4 Cactus

localiza
A
5
5
3
Citroen C4 Cactus

от

$42.82 на ден

SUV

Jeep Renegade

localiza
A
5
5
3
Jeep Renegade

от

$47.64 на ден

В пълен размер

Audi A3

localiza
A
5
4
4
Audi A3

от

$62.36 на ден

Икономичен

Fiat Novo Uno

movida
M
5
3
2
Fiat Novo Uno

от

$12.21 на ден

Икономичен

Citroen C3

unidas
M
5
5
2
Citroen C3

от

$24.18 на ден

Компактен

Chevrolet Prisma

movida
M
5
3
3
Chevrolet Prisma

от

$12.72 на ден

Компактен

Nissan Versa

unidas
M
5
3
3
Nissan Versa

от

$25.35 на ден

Миниван

Fiat Fiorino

movida
M
3
4
0
Fiat Fiorino

от

$16.16 на ден

SUV

Nissan Kicks

movida
A
4
3
2
Nissan Kicks

от

$16.25 на ден

SUV

Renault Oroch

movida
A
5
4
0
Renault Oroch

от

$68.32 на ден

Стандартен

Chevrolet Cruze

movida
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

от

$23.31 на ден

Със 7 седалки

Chevrolet Spin

unidas
M
7
5
2
Chevrolet Spin

от

$34.45 на ден

Луксозен

Mercedes C180

movida
A
5
4
3
Mercedes C180

от

$127.63 на ден

Информация за LOCALIZA на Витория, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на LOCALIZA за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които LOCALIZA предоставя на Витория, Летище [VIX].

Localiza Car Rental

Име на фирмата:

Localiza Car Rental

Адрес:

HALL AEROPORTO DE VITORIA S/N, GOIABEIRAS, VITORIA, ES

Телефон:

+55 27 3327 0211

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на LOCALIZA близо до летище VIX

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Витория, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Витория, Летище [VIX]

Като алтернатива на LOCALIZA има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Витория, Летище [VIX]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Unidas

Unidas 7 reviews

7.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Витория, Летище [VIX], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от MOVIDA и UNIDAS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Витория, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от MOVIDA на Витория, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за MOVIDA кола под наем на Витория, Летище [VIX], разгледайте SUV-тата от LOCALIZA5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Витория, Летище.

Ако търсите голяма кола на Витория, Летище, трябва да обмислите сделките от MOVIDA. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Витория, Летище, трябва да разгледате офертите от MOVIDA. Те представляват достатъчно Луксозен, на Витория, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

LOCALIZA Витория, Летище Преглед на парк коли под наем

LOCALIZA на Витория, Летище VIX предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Standard , Compact , Suv , Fullsize , Van , 7-seater , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за LOCALIZA Витория, Летище, подгответе се да вземете Fiat Palio, Fiat Novo Uno, и Citroen C3 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Renault Logan, Citroen C4 Cactus, Chevrolet Prisma, и Nissan Versa или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от LOCALIZA Витория, Летище, можете да вземете Ford Ka Sedan, Nissan Sentra, и Chevrolet Cruze .

LOCALIZA клас коли под наем в пълен размер на Витория, Летище включва следните модели на коли под наем: и Audi A3 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от LOCALIZA Витория, Летище, ще получите една от следните коли: Jeep Renegade, Nissan Kicks, и Renault Oroch .

Премиум клас коли под наем, осигурен от LOCALIZA Витория, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes C180 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от LOCALIZA Витория, Летище, можете да наемете и Chevrolet Spin .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от LOCALIZA Витория, Летище според Вашата цел

LOCALIZA осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от LOCALIZA на Витория, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Витория, Летище, най-подходящите автомобили от LOCALIZA са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от LOCALIZA на Витория, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от LOCALIZA на Витория, Летище.
  • За млади шофьори LOCALIZA също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от LOCALIZA на Витория, Летище.

Често задавани въпроси - LOCALIZA рент а кар на Витория, Летище

Как да наема кола от LOCALIZA на Витория, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от LOCALIZA на летище VIX?

Най-евтината кола от LOCALIZA на Витория, Летище е Fiat Palio. Съответната настояща цена е $27.06 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от LOCALIZA на Витория, Летище [VIX]?

Най-често резервираният клас коли от LOCALIZA на летище VIX е . Най-евтиният автомобил от LOCALIZA е . Цената му започва от $30.09 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Витория, Летище?

Цените на бензин близо до летище VIX варират от $3.68 до $4.35.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при LOCALIZA с дебитна карта на Витория, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

LOCALIZA осигурява ли опция за детска седалка за кола на Витория, Летище [VIX]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Витория, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на LOCALIZA кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!