Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем PAYLESS налични на Коста Рика Либериа, Летище [LIR]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на PAYLESS на Коста Рика Либериа, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Nissan Almera

payless
A
5
3
2
Nissan Almera

от

$61.84 на ден

SUV

Suzuki Jimny

payless
M
4
3
2
Suzuki Jimny

от

$76.12 на ден

Със 7 седалки

Mitsubishi Zinger

payless
A
7
5
1
Mitsubishi Zinger

от

$103.96 на ден

Икономичен

Suzuki Swift

alamo
M
5
3
2
Suzuki Swift

от

$45.21 на ден

Икономичен

Hyundai Grand i10

easy car
M
5
3
2
Hyundai Grand i10

от

$59.97 на ден

Мини

Suzuki Celerio

dollar
M
4
3
1
Suzuki Celerio

от

$53.99 на ден

Компактен

Mitsubishi Lancer

dollar
M
5
5
3
Mitsubishi Lancer

от

$56.97 на ден

Компактен

Suzuki Ciaz

sixt
A
5
5
3
Suzuki Ciaz

от

$82.01 на ден

SUV

Suzuki Grand Vitara

dollar
M
5
5
4
Suzuki Grand Vitara

от

$91.91 на ден

SUV

Toyota Hilux

alamo
M
4
4
0
Toyota Hilux

от

$231.43 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

easy car
A
5
4
5
Hyundai Elantra

от

$108.12 на ден

Със 7 седалки

Mitsubishi Montero

dollar
M
7
5
1
Mitsubishi Montero

от

$114.27 на ден

Миниван

Toyota Minibus

green motion
M
12
4
2
Toyota Minibus

от

$240.69 на ден

Информация за PAYLESS на Коста Рика Либериа, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на PAYLESS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които PAYLESS предоставя на Коста Рика Либериа, Летище [LIR].

Payless Car Rental

Име на фирмата:

Payless Car Rental

Адрес:

4 KM West from Daniel Oduber Int. Airport, Liberia

Телефон:

50626670808

Бонуси

  • - такса на околната среда

Най-добри фирми за коли под наем на Коста Рика Либериа, Летище [LIR]

Като алтернатива на PAYLESS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Коста Рика Либериа, Летище [LIR]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Enterprise Franchise

Enterprise 7 reviews

8.5 / 10

SIXT Franchise

SIXT 13 reviews

8.4 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 13 reviews

7.3 / 10

Dollar

Dollar 16 reviews

6.6 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 10 reviews

5.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Коста Рика Либериа, Летище [LIR], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от ALAMO и . Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Коста Рика Либериа, Летище.

За да откриете най-добрата сделка за DOLLAR кола под наем на Коста Рика Либериа, Летище [LIR], разгледайте SUV-тата от PAYLESS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Коста Рика Либериа, Летище.

PAYLESS Коста Рика Либериа, Летище Преглед на парк коли под наем

PAYLESS на Коста Рика Либериа, Летище LIR предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Suv , 7-seater , Economy , Mini , Standard , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за PAYLESS Коста Рика Либериа, Летище, подгответе се да вземете Suzuki Swift, и Hyundai Grand i10 или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Nissan Almera, Mitsubishi Lancer, и Suzuki Ciaz или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от PAYLESS Коста Рика Либериа, Летище, можете да вземете и Hyundai Elantra .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от PAYLESS Коста Рика Либериа, Летище, ще получите една от следните коли: Suzuki Jimny, Suzuki Grand Vitara, и Toyota Hilux .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от PAYLESS Коста Рика Либериа, Летище, можете да наемете Mitsubishi Zinger, и Mitsubishi Montero .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от PAYLESS Коста Рика Либериа, Летище според Вашата цел

PAYLESS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от PAYLESS на Коста Рика Либериа, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Коста Рика Либериа, Летище, най-подходящите автомобили от PAYLESS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от PAYLESS на Коста Рика Либериа, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от PAYLESS на Коста Рика Либериа, Летище.
  • За млади шофьори PAYLESS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от PAYLESS на Коста Рика Либериа, Летище.

Често задавани въпроси - PAYLESS рент а кар на Коста Рика Либериа, Летище

Как да наема кола от PAYLESS на Коста Рика Либериа, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от PAYLESS на летище LIR?

Най-евтината кола от PAYLESS на Коста Рика Либериа, Летище е Nissan Almera. Съответната настояща цена е $61.84 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем PAYLESS на Коста Рика Либериа, Летище [LIR]?

Най-популярните коли под наем на Коста Рика Либериа, Летище от PAYLESS в момента са SUZUKI JIMNY. Най-ниската цена за този автомобил е $76.12 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от PAYLESS на Коста Рика Либериа, Летище [LIR]?

Най-често резервираният клас коли от PAYLESS на летище LIR е . Най-евтиният автомобил от PAYLESS е . Цената му започва от $61.84 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при PAYLESS с дебитна карта на Коста Рика Либериа, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

PAYLESS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Коста Рика Либериа, Летище [LIR]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Коста Рика Либериа, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на PAYLESS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!