Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем UNILINE налични на Рийека, Летище [RJK]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на UNILINE на Рийека, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Fiat Panda

dollar thrifty
M
4
5
2
Fiat Panda

от

$25.40 на ден

Мини

Fiat 500

mack
M
4
3
2
Fiat 500

от

$42.65 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

dollar thrifty
M
5
5
2
Ford Fiesta

от

$26.73 на ден

Икономичен

Mini Countryman

sixt
A
5
5
2
Mini Countryman

от

$78.88 на ден

Компактен

Ford Focus

dollar thrifty
M
5
5
3
Ford Focus

от

$36.01 на ден

Компактен

BMW 1 Series

alamo
A
5
5
3
BMW 1 Series

от

$72.35 на ден

Комби

Ford Focus Estate

dollar thrifty
M
5
5
4
Ford Focus Estate

от

$46.63 на ден

Комби

Mazda 6 Estate

alamo
A
5
5
5
Mazda 6 Estate

от

$122.76 на ден

SUV

Suzuki S-Cross

addcar
M
5
5
4
Suzuki S-Cross

от

$48.90 на ден

SUV

Skoda Kodiaq

active
A
5
5
6
Skoda Kodiaq

от

$174.06 на ден

Стандартен

Skoda Rapid

active
M
5
3
3
Skoda Rapid

от

$49.58 на ден

Стандартен

Opel Insignia

global rent a car
M
5
4
4
Opel Insignia

от

$81.60 на ден

Със 7 седалки

Opel Zafira

dollar thrifty
M
7
5
1
Opel Zafira

от

$71.83 на ден

Със 7 седалки

BMW 2 Series Gran Tourer

mack
A
7
5
1
BMW 2 Series Gran Tourer

от

$266.83 на ден

В пълен размер

Jaguar XE

alamo
A
5
4
4
Jaguar XE

от

$89.12 на ден

В пълен размер

Audi A6

active
A
5
4
4
Audi A6

от

$174.06 на ден

Кабриолет

Mini Cooper Convertible

sixt
A
4
2
1
Mini Cooper Convertible

от

$90.35 на ден

Миниван

Volkswagen Touran

active
M
5
5
4
Volkswagen Touran

от

$94.69 на ден

Със 9 седалки

Opel Vivaro

addcar
M
9
5
4
Opel Vivaro

от

$99.31 на ден

Луксозен

Jaguar XF

alamo
A
5
4
3
Jaguar XF

от

$127.31 на ден

Луксозен

Mercedes C Class Convertible

alamo
A
4
2
3
Mercedes C Class Convertible

от

$211.44 на ден

Информация за UNILINE на Рийека, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на UNILINE за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които UNILINE предоставя на Рийека, Летище [RJK].

Uniline

Име на фирмата:

Uniline

Адрес:

Hamec 1, Omišalj, 51513

Телефон:

+385 98 231 078

Най-добри фирми за коли под наем на Рийека, Летище [RJK]

Като алтернатива на UNILINE има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Рийека, Летище [RJK]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

HERTZ

HERTZ 8 reviews

9.2 / 10

Active

Active 17 reviews

8.6 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 73 reviews

8.2 / 10

ORYX

ORYX 23 reviews

8.1 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 13 reviews

8 / 10

Fleet

Fleet 8 reviews

7.9 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 11 reviews

7.7 / 10

SIXT Franchise

SIXT 25 reviews

7.5 / 10

Firefly

Firefly 18 reviews

5.9 / 10

RideCar

RideCar 6 reviews

5.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Рийека, Летище [RJK], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и MACK. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Рийека, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от ACTIVE и на Рийека, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ADDCAR кола под наем на Рийека, Летище [RJK], разгледайте SUV-тата от UNILINE5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Рийека, Летище.

Ако търсите голяма кола на Рийека, Летище, трябва да обмислите сделките от ACTIVE. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Рийека, Летище, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Рийека, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

UNILINE Рийека, Летище Преглед на парк коли под наем

UNILINE на Рийека, Летище RJK предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Estate , Suv , Standard , 7-seater , Fullsize , Convertible , Van , 9-seater , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за UNILINE Рийека, Летище, подгответе се да вземете Ford Fiesta, и Mini Countryman или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Focus, и BMW 1 Series или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от UNILINE Рийека, Летище, можете да вземете Skoda Rapid, и Opel Insignia .

UNILINE клас коли под наем в пълен размер на Рийека, Летище включва следните модели на коли под наем: Jaguar XE, и Audi A6 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от UNILINE Рийека, Летище, ще получите една от следните коли: Suzuki S-Cross, и Skoda Kodiaq .

Премиум клас коли под наем, осигурен от UNILINE Рийека, Летище се състои от следните модели коли: Jaguar XF, и Mercedes C Class Convertible .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от UNILINE Рийека, Летище, можете да наемете Opel Zafira, и BMW 2 Series Gran Tourer .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от UNILINE Рийека, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Mini Cooper Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от UNILINE Рийека, Летище според Вашата цел

UNILINE осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от UNILINE на Рийека, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Рийека, Летище, най-подходящите автомобили от UNILINE са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от UNILINE на Рийека, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от UNILINE на Рийека, Летище.
  • За млади шофьори UNILINE също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от UNILINE на Рийека, Летище.

Често задавани въпроси - UNILINE рент а кар на Рийека, Летище

Как да наема кола от UNILINE на Рийека, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от UNILINE на летище RJK?

Най-евтината кола от UNILINE на Рийека, Летище е Fiat Panda. Съответната настояща цена е $25.40 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Рийека, Летище?

Цените на бензин близо до летище RJK варират от $5.37 до $6.17.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при UNILINE с дебитна карта на Рийека, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

UNILINE осигурява ли опция за детска седалка за кола на Рийека, Летище [RJK]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Рийека, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на UNILINE кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!