Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Kuusamo []

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Kuusamo. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Citroen C1

avis
M
4
3
1
Citroen C1

от

$40.04 на ден

Компактен

Ford Focus

avis
A
5
3
3
Ford Focus

от

$55.27 на ден

Мини

Volkswagen Up

budget
M
4
3
1
Volkswagen Up

от

$31.34 на ден

Икономичен

Skoda Fabia

budget
M
5
5
2
Skoda Fabia

от

$33.60 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

budget
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$38.12 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

budget
M
5
4
4
Skoda Octavia

от

$47.15 на ден

Комби

Ford Focus Estate

scandia
M
5
5
5
Ford Focus Estate

от

$59.70 на ден

Комби

Volkswagen Golf Estate

scandia
A
5
5
5
Volkswagen Golf Estate

от

$88.35 на ден

Миниван

Ford Transit SWB Van

scandia
M
3
4
0
Ford Transit SWB Van

от

$77.27 на ден

Информация за AVIS на Kuusamo

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Kuusamo [].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Ouluntie 40, Kuusamo, 93600

Телефон:

(358) 8-8522452

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Адрес: Виж адрес

Бонуси

  • - Млади шофьор
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на AVIS близо до летище

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Kuusamo. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

Най-добри фирми за коли под наем на Kuusamo []

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Kuusamo []. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Scandia Rent

Scandia 12 reviews

7.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Kuusamo [], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Kuusamo.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET на Kuusamo. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и за коли под наем.

Ако търсите голяма кола на Kuusamo, трябва да обмислите сделките от SCANDIA RENT. Те предоставят много коли със Миниван.

AVIS Kuusamo Преглед на парк коли под наем

AVIS на Kuusamo предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Compact , Economy , Standard , Estate , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Kuusamo, подгответе се да вземете и Skoda Fabia или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Focus, и Volkswagen Golf или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Kuusamo, можете да вземете и Skoda Octavia .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Kuusamo според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Kuusamo за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Kuusamo, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Kuusamo за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Kuusamo.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Kuusamo.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Kuusamo

Как да наема кола от AVIS на Kuusamo?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище ?

Най-евтината кола от AVIS на Kuusamo е Citroen C1. Съответната настояща цена е $40.04 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Kuusamo?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Kuusamo []?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Kuusamo?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!