Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем EUROPCAR налични на Лапеенранта, Летище [LPP]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на EUROPCAR на Лапеенранта, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Volkswagen Polo

scandia
M
5
5
2
Volkswagen Polo

от

$38.58 на ден

Мини

Ford Ka

scandia
M
4
3
2
Ford Ka

от

$42.72 на ден

Компактен

Toyota Auris

scandia
M
5
3
3
Toyota Auris

от

$51.10 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

scandia
A
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$99.04 на ден

Комби

Ford Focus Estate

scandia
M
5
5
4
Ford Focus Estate

от

$63.96 на ден

Комби

Volkswagen Golf Estate

scandia
A
5
5
4
Volkswagen Golf Estate

от

$140.15 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

scandia
M
5
5
4
Skoda Octavia

от

$71.48 на ден

Миниван

Volkswagen Transporter Cargo Van

scandia
M
3
4
3
Volkswagen Transporter Cargo Van

от

$108.12 на ден

Миниван

Fiat Ducato

scandia
M
3
4
3
Fiat Ducato

от

$171.17 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Caddy

scandia
M
7
5
1
Volkswagen Caddy

от

$146.29 на ден

SUV

Volkswagen Tiguan

scandia
M
5
5
4
Volkswagen Tiguan

от

$150.97 на ден

В пълен размер

Volvo S80

scandia
M
5
4
4
Volvo S80

от

$176.38 на ден

Информация за EUROPCAR на Лапеенранта, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на EUROPCAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които EUROPCAR предоставя на Лапеенранта, Летище [LPP].

Europcar

Име на фирмата:

Europcar

Адрес:

LENTOKENTANTIE 21, LAPPEENRANTA, 53600

Телефон:

358403062862

Обекти на EUROPCAR близо до летище LPP

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Лапеенранта, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Лапеенранта, Летище [LPP]

Като алтернатива на EUROPCAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Лапеенранта, Летище [LPP]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Hertz Corporate

Hertz 9 reviews

8.9 / 10

Scandia Rent

Scandia 17 reviews

8.1 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 10 reviews

7.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Лапеенранта, Летище [LPP], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от SCANDIA RENT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Лапеенранта, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от SCANDIA RENT на Лапеенранта, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за SCANDIA RENT кола под наем на Лапеенранта, Летище [LPP], разгледайте SUV-тата от EUROPCAR5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Лапеенранта, Летище.

Ако търсите голяма кола на Лапеенранта, Летище, трябва да обмислите сделките от SCANDIA RENT. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

EUROPCAR Лапеенранта, Летище Преглед на парк коли под наем

EUROPCAR на Лапеенранта, Летище LPP предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Compact , Estate , Standard , Van , 7-seater , Suv , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за EUROPCAR Лапеенранта, Летище, подгответе се да вземете и Volkswagen Polo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Auris, и Volkswagen Golf или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от EUROPCAR Лапеенранта, Летище, можете да вземете и Skoda Octavia .

EUROPCAR клас коли под наем в пълен размер на Лапеенранта, Летище включва следните модели на коли под наем: и Volvo S80 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от EUROPCAR Лапеенранта, Летище, ще получите една от следните коли: и Volkswagen Tiguan .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от EUROPCAR Лапеенранта, Летище, можете да наемете и Volkswagen Caddy .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от EUROPCAR Лапеенранта, Летище според Вашата цел

EUROPCAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от EUROPCAR на Лапеенранта, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Лапеенранта, Летище, най-подходящите автомобили от EUROPCAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от EUROPCAR на Лапеенранта, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от EUROPCAR на Лапеенранта, Летище.
  • За млади шофьори EUROPCAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от EUROPCAR на Лапеенранта, Летище.

Често задавани въпроси - EUROPCAR рент а кар на Лапеенранта, Летище

Как да наема кола от EUROPCAR на Лапеенранта, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от EUROPCAR на летище LPP?

Най-евтината кола от EUROPCAR на Лапеенранта, Летище е Volkswagen Polo. Съответната настояща цена е $38.58 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Лапеенранта, Летище?

Цените на бензин близо до летище LPP варират от $5.31 до $7.21.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при EUROPCAR с дебитна карта на Лапеенранта, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

EUROPCAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Лапеенранта, Летище [LPP]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Лапеенранта, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на EUROPCAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!